معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: برگزاری اولین جلسه «بررسی راهکارهای توسعه تعاملات دانشگاه علم و صنعت ایران با شرکت بهینه سازی مصرف سوخت» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۳ |

روز یکشنبه مورخ 15 اسفندماه سال جاری، جلسه ای با عنوان«بررسی راهکارهای توسعه تعاملات دانشگاه با شرکت بهینه­ سازی مصرف سوخت» در مجتمع فرهنگی و رفاهی اساتید برگزار گردید.

در این هم ­اندیشی که پیرو برگزاری جلسه­ای با دعوت ریاست محترم پژوهش و فناوری شرکت بهینه­ سازی مصرف سوخت، تشکیل گردید،  آقای دکتر کثیری، مدیر همکاری­ های علمی، صنعتی و فناوری، ضمن تشکر از حضور اساتید در این جلسه، به بیان دستاوردهای جلسه ­ی مذکور پرداختند. محورهای مطرح شده در خصوص همکاری دانشگاه با شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در 10 زمینه  و با اولویت "بهینه‏ سازی مصرف انرژی در فناوری‏ های حوزه انتقال و توزیع حامل‏‏ های انرژی"، مطرح گردید.

بر اساس نتیجه گیری در انتهای جلسه، نام ه­ای به ­همراه فرم پیشنهاد اولیه پروژه، به اساتید دانشگاه ایمیل گردید.

اساتید محترم دانشگاه، می­توانند جهت بهره ­برداری از  فرم به فایل پیوست مراجعه نمایند. خاطرنشان می­سازد، زمان پایان تحویل پیشنهاد پروژه، پایان ساعت اداری روز دوشنبه، مورخ 23 اسفندماه جاری قید گردید.

فرم پیشنهاد اولیه پروژه به شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و انرژی        دانلود کنید

دفعات مشاهده: 1656 بار   |   دفعات چاپ: 324 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054