معرفی ::
تماس با ما::
سرویس هاس صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: جلسه و بازدید از موسسه آموزشی تحقیقاتی صنایع دفاع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۲ |

در راستای بسط، گسترش و توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع مختلف کشور، آقایان دکترکثیری (مدیر دفتر همکاری های علمی صنعتی و فناوری) و دکتر داودی (مدیر دفتر توسعه تعاملات با وزارت دفاع) در تاریخ شانزدهم اسفند ماه 1395 از موسسه آموزشی، تحقیقاتی صنایع دفاعی بازدید نمودند و در جلسه ای مشترک با ریاست محترم حوزه علوم، تحقیقات و توسعه فناوری، مدیر محترم همکاری های علمی و امور نخبگان، نماینده اداره کل تحقیقات و امور توسعه صنعتی وزارت دفاع و سایر همکاران گرامیشان بحث و تبادل نظر در خصوص همکاری های فی مابین و راهکارهای توسعه تعاملات صورت پذیرفت.

دفعات مشاهده: 1566 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991