اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: اولین پردیس بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران در چابهار افتتاح شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۱ |

اولین پردیس بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران در چابهار افتتاح شد

پردیس بین المللی دانشگاه علم و صنعت به عنوان اولین دانشگاه فن آفرینی، نوزدهم اسفندماه 1395 در منطقه آزاد چابهار راه اندازی شد.

به منظور دستیابی به اهداف بالادستی نظام آموزش عالی کشور و توسعه سرمایه های فکری در منطقه راهبردی مکران، پردیس بین المللی دانشگاه علم و صنعت به عنوان اولین دانشگاه فن آفرینی با حضور هیات رئیسه دانشگاه، مدیر عامل و اعضای هیات مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار و برخی از مقامات کشوری، در منطقه آزاد چابهار راه اندازی گردید.

مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران پس از مطالعات امکان سنجی و مذاکرات یکساله با سازمان منطقه آزاد چابهار مبتنی بر انجام ماموریت دانشگاه در نظام آموزش عالی و اجرای برنامه راهبردی پنج ساله چهارم دانشگاه، اقدام به راه اندازی پردیس بین المللی، هم راستا با برنامه ششم توسعه در منطقه راهبردی مکران با محور اجرای سیاست های زیر نموده اند:

•    دانش بنیان نمودن صنایع، شیوه های تولید، برندسازی، اولویت بخشی به صنایع راهبردی منطقه، همکاری موثر و پایدار با مراکز علمی و صنعتی جهان، ترویج پژوهش های مساله محور و تجاری سازی پژوهش برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر صنایع متمرکز در منطقه

•    ارایه آموزش های مورد نیاز صنایع متمرکز و بنگاههای اقتصادی در شاهراه توسعه جنوب شرق کشور، مبتنی بر نیاز بازار کار و تنظیم رابطه متقابل با اشتغال در منطقه راهبردی مکران

•    انجام وظایف و مسئولیت های اجتماعی دانشگاه برای محرومیت زدایی از منطقه، با تکیه بر یافته های علمی و تجربیات عملیاتی خود به همراه افزایش توان کمّی و کیفی دانشگاههای مستقر در منطقه با رویکرد هم افزایی

•    پاسخ به نیازهای آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی و مشاوره ای به عنوان یک دانشگاه مادر با سابقه در جهت پیشبرد اهداف آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبتنی بر برنامه توسعه 30 ساله منطقه راهبردی مکران

•    ارزش آفرینی در محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و اشتغال مولد و پایدار در تعامل با کشورهای حوزه IORA (کشورهای حوزه اقیانوس هند) و همسایگان شرقی کشور.

به منظور عملیاتی نمودن برنامه های از پیش تعیین شده، اولین اقدام در تابستان سال آینده این دانشگاه، برگزاری دوره های کوتاه مدت برای آموزش بخشی از نیروهای مورد نیاز صنایع متمرکز خواهد بود که اطلاع رسانی آن از طریق سایت رسمی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.

برگزاری جلسات هیات رییسه دانشگاه با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار (دکتر کردی)، بازدید از دانشگاه بین المللی چابهار و برگزاری جلسه مشترک با رییس دانشگاه بین المللی چابهار (دکتر تباوار)، برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه و تعیین سیاست های کلی و نحوه عملیاتی نمودن آنها برای پردیس بین المللی دانشگاه در منطقه چابهار، تدوین پیش نویس توافق نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و منطقه آزاد چابهار و مبادله آن برای بررسی های حقوقی، پیگیری تفاهم نامه بین دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه علم و صنعت ایران با محوریت برگزاری دوره های کارشناسی ارشد و دکتری مشترک، توافق اولیه برای برگزاری مدرسه تابستانه با رویکرد هم افزایی بین واحدهای دانشگاهی مستقر در منطقه چابهار، بازدید از دانشگاه دریانوردی چابهار و ملاقات با هیات رئیسه دانشگاه دریانوردی (دکتر نصیری و هیات همراه) و راه اندازی دفتر دانشگاه علم و صنعت ایران در مجتمع آموزشی پیامبر اعظم (ص) در تراس بهشت منطقه آزاد چابهار، از مهمترین دستاوردهای سفر دو روزه هیات رئیسه دانشگاه به منطقه چابهار بود.

لازم به ذکر است دکتر سیدین (معاون اداری و پشتیبانی)، دکتر کلانتر (معاون آموزشی)، دکتر اکبری (معاون دانشجویی)، به همراه دکتر محسنعلی شایانفر (مشاور رییس دانشگاه در امور پردیس بین الملل) و مهندس پورمسگری (مدیر اجرایی پردیس بین الملل)، دکتر برخورداری (رئیس دانشگاه) را در این سفر همراهی کردند.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2660 بار   |   دفعات چاپ: 367 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991