اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: انجام موثرترین پژوهش های بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران در قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سیستم های قدرت ::
 | تاریخ ارسال: 1395/12/17 |

بر اساس گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، موثرترین پژوهش های بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران در قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سیستم های قدرت انجام شده است و رتبه بعدی این مقوله در این دانشگاه به دانشکده مهندسی مکانیک اختصاص دارد.

به گزارش این پایگاه، مقالات قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سیستم های قدرت دانشگاه علم و صنعت ایران 1.5 برابر متوسط جهانی استناد دریافت می کند که از این حیث، موثرترین پژوهش های این دانشگاه در سطح بین المللی به شمار می آیند.

یادآور می شود قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه های قدرت در سال 1389 نیز در میان 150 قطب علمی کشور در زمینه فنی- مهندسی، از جمیع جهات حائز رتبه قطب برتر گردید.

در بخش دیگری از این گزارش اعلام شده، مقالات دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه نیز به طور متوسط 1.2 برابر متوسط جهانی استناد دریافت می کنند که در جایگاه دوم پژوهش های موثر بین المللی این دانشگاه قرار دارند.

شایان ذکر است قطب علمی به یک گروه از اساتید و محققان با مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری اطلاق می شود که دارای فعالیتهای منسجم و هدفمند علمی و ویژگیهای برجسته ای در زمینه های آموزشی، پژوهشی و همکاریهای علمی و بین المللی باشد. قطب های علمی، در دهه های اخیر توسط مجامع علمی در جهان ایجاد و توسعه یافته و از جمله اهداف عمده آنها ایجاد رقابت سالم، نوآوری، ارتقای کیفیت و تولید دانش فنی است.

گفتنی است آیین‏ نامه قطبهای علمی در تاریخ 3/8/79 به تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید که از جمله اهداف  تاسیس آن، دستیابی به آخرین یافته های علمی و افزایش مشارکت در گسترش مرزهای دانش و اعتلای موقعیت علمی کشور و انجام دادن پژوهشهای لازم برای حل معضلات اساسی از طریق رشد فناوری اعلام شده است.

در حال حاضر 9 قطب علمی در دانشگاه علم و صنعت ایران فعالیت دارند و به زودی دوره جدید فعالیت قطب های علمی در کشور آغاز خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه، این موفقیت بزرگ را به اعضای قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سیستم های قدرت تبریک گفته، تداوم افتخارات علمی و پژوهشی دانشگاهیان در عرصه های بین المللی را آرزو دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1814 بار   |   دفعات چاپ: 334 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4044