اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: نتایج سطح بندی دانشگاه‌های دولتی اعلام شد/تداوم حضور دانشگاه علم و صنعت ایران در سطح یک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ |

معاونت آموزشی وزارت علوم گزارش مرحله اول طرح سطح بندی و رتبه بندی دانشگاه های دولتی را اعلام کرد.

متن کامل این گزارش بدین شرح است: به منظور تحقق اهداف مصرح در برنامه پنج ساله پنجم توسعه کشور، از جمله بند «و» ماده ۱۵ دالّ بر استقرار «نظام جامع نظارت، ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه های کشور»، طرح سطح بندی و رتبه بندی دانشگاه های دولتی کشور را از خردادماه ۹۴ در قالب یک پروژه مطالعاتی معتبر و با مشارکت خبرگان و متخصصان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور آغاز کرد.

اکنون پس از یک سال بررسی کارشناسی دقیق، نتایج مرحله نخست آن که مشتمل بر سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی و حاصل تجزیه و تحلیل اطلاعات معتبر جمع آوری شده حول معیارها و شاخص های تعریف شده از قریب به ۷۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دولتی است را بشرح زیر و در دو دسته جامع و تخصصی اعلام می کند.

نتایج سطح بندی

الف: دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جامع (به ترتیب الفبا)

سطح ۱: اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی، فردوسی مشهد

سطح ۲: ارومیه، الزهرا (س)، بوعلی‌سینا، بیرجند، خوارزمی، رازی، زنجان، سیستان و بلوچستان، شهید چمران اهواز، شهید باهنر کرمان، کاشان، گیلان، یزد

سطح ۳: اراک، ایلام، بجنورد، بین المللی امام خمینی (ره)، حکیم سبزواری، خلیج فارس، دامغان، زابل، شهرکرد،  شهید مدنی، قم، ولی‌عصر (عج) رفسنجان، کردستان، لرستان، هرمزگان، یاسوج

سطح ۴: آیت‌الله حائری میبد، بزرگمهر قائنات، تربت حیدریه، حضرت معصومه (س)، سلمان فارسی کازرون، سید جمال الدین اسدآبادی، کوثر بجنورد، ملایر، نهاوند، نیشابور

ب: دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تخصصی (به ترتیب الفبا)

سطح ۱: صنعتی اصفهان، صنعتی امیر کبیر، صنعتی شریف، علامه طباطبائی، علم و صنعت ایران

سطح ۲: صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صنعتی بابل، صنعتی سهند تبریز، هنر

سطح ۳: تحصیلات تکمیلی صنعتی و فنّاوری پیشرفته، صنعتی جندی‌شاپور، هنر اسلامی تبریز، هنر اصفهان

سطح ۴: صنعتی قم، صنعتی کرمانشاه، فنّاوری‌های نوین قوچان، هنر شیراز

بر اساس این نتایج، دانشگاه ها از طریق ارزیابی از وضعیت عملکرد خود می توانند با استفاده از اطلاعاتی که به طور منظم و پیوسته در حوزه های مختلف تخصصی دریافت می کنند مزیت های رقابتی خود را در راستای تحقق سندهای بالادستی توسعه ملی و تحول آموزش عالی رصد کنند.

همچنین، اساسا سطح بندی و رتبه بندی دانشگاه ها یک ابزار کارآمد و قابل اتکا به سوی تحول و توسعه هدفمند در هر یک از زیر نظام های آموزش عالی کشور محسوب می شود.

ارزیابی به عمل آمده به صورت مستمرادامه خواهد یافت و مضافا اینکه نتایج سطح بندی آن دسته از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که اطلاعات درخواست شده را تکمیل نکرده اند در دوره های بعدی منظور خواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 4574 بار   |   دفعات چاپ: 338 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054