اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری هم اندیشی سالانه استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ |

برگزاری هم اندیشی سالانه استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه

هم اندیشی سالانه استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علم وصنعت ایران، شانزدهم اسفندماه 1395، در سالن کنفرانس ساختمان ریاست برگزار شد.

در این هم اندیشی، مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رییس دانشگاه، معاون آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، مدیر آموزش عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه حضور داشتند.

در این جلسه، دکتر برخورداری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران) به مدعوین خیرمقدم گفت و تاکید کرد: همه ما وظیفه داریم در قبال شهدا، ایثارگران و جانبازانی که نهایت ایثار را به عمل آورده اند، دین خود را ادا کنیم و برای ادای این دین موظفیم به بازماندگان و فرزندان آنها خدمت کنیم تا در آینده بتوانند نقش اساسی در اداره مملکت ایفا نمایند. دکتر ارجمندی (مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه) نیز در سخنانی، موفقیت مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر را در صورت ارتباط تنگاتنگ دانشگاه، دفتر امور دانشجویان وزارت علوم، بنیاد شهید، دانشجو وخانواده وی ممکن دانست و افزود: این دفتر محل خدمت به دانشجویان بزرگوار شاهد و ایثارگر و محل اخلاص است. وی به برخی طرحهای در دست اقدام این دفتر از جمله «طرح یاور دانشجو» اشاره کرد که در ستاد شاهد مصوب شده و در دو دانشکده به طور آزمایشی به اجرا درآمده است و بر اساس آن از دانشجویان دوره دکتری دانشگاه به عنوان یاور دانشجویان کارشناسی ارشد شاهد و ایثارگر و از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه به عنوان یاور دانشجویان کارشناسی شاهد و ایثارگر دانشگاه استفاده می شود.

در ادامه نشست، سید مهدی حسینی (مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) با تقدیر از مساعی اساتید مشاور و مسئولان دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه، حفظ عزتمندی دانشجویان و برخورد همراه با حرمت و عزت با آنان، استعدادیابی و توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر را از مبانی فعالیت های این دفتر در دولت حاضر برشمرد.

در این نشست همچنین گزارش کوتاهی از وضعیت آموزشی دو نیمسال اخیر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارایه شد؛ دکتر ایمانی(روانشناس) در خصوص شرایط ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر و اهمیت درک این شرایط، نکاتی را متذکر شد و در پایان، اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر، مدیر آموزش عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه به طرح نقطه نظرات خود پرداختند.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2220 بار   |   دفعات چاپ: 450 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030