اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: اولین جشنواره کارآفرینی بوم‌تک در دانشگاه علم‌ و صنعت برگزار می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ |

اولین جشنواره کارآفرینی بوم‌تک در دانشگاه علم‌ و صنعت برگزار می‌شود

جشنواره کارآفرینی سبز بوم‌تک اردیبهشت ماه 96 به میزبانی دانشگاه علم‌ و صنعت ایران برگزار می‌شود.

این دوره از جشنواره با همکاری سازمان توسعه منابع انرژی، سازمان حفاظت محیط‌ زیست، دانشگاه تربیت مدرس، شرکت فناوری‌های راهبردی بنیان، موسسه دانش بنیان برکت و شتابدهنده نوتک برپا خواهد شد.

اولین دوره از جشنواره بوم‌تک با محوریت فناوری‌های پاک (Clean-Tech) برگزار می‌گردد که طی آن طرح‌هایی در زمینه فناوری اطلاعات، انرژی های‌نو و تجدید‌پذیر، شیمی سبز، حمل و نقل سبز، فناوری بازیافت، شهر هوشمند، باتری و ذخیره‌سازها، مدیریت پسماند و نانو فناوری پذیرفته و داوری می‌شوند.

جشنواره کارآفرینی بوم‌تک در دو بخش محصولات و ایده‌ها به انجام می‌رسد. در بخش اول، طرح‌ها و محصولات ثبت‌نامی پس از داوری توسط کمیته علمی جشنواره برای ورود به مرحله پیش‌شتابدهی یک‌ماهه بوم‌تک آماده می‌شوند. در این مرحله طرح‌های برگزیده با همکاری مربیان رویداد برای ارائه به سرمایه‌گذاران در مراسم اختتامیه آماده می‌شوند. محصولات برتر در این جشنواره تا سقف چهار میلیارد ریال مورد حمایت قرار می‌گیرند.

در بخش دوم جشنواره کارآفرینی سبز بوم‌تک، از 3 ایده‌‌ برتر حمایت مالی صورت می‌گیرد تا با شتابی بیشتر مراحل توسعه خود را طی کنند.

علاقه‌مندان برای ثبت ‌نام در نخستین دوره جشنواره کارآفرینی سبز بوم‌تک می‌توانند از روز ۱۴ اسفندماه به سایت Boomtech.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2124 بار   |   دفعات چاپ: 360 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004