اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۵ |

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رییس دانشگاه

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رییس دانشگاه علم و صنعت ایران بعد از ظهر روز یکشنبه 15 اسفند ماه در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد.

در این جلسه که به همت شورای صنفی و رفاهی دانشگاه و با حضور آقایان دکتر سیدین معاون اداری و مالی، دکتر کلانتر معاون آموزشی، دکتر اکبری معاون دانشجویی، دکتر نصیری مشاور رییس و مدیر کل ریاست، دکتر قائمی مدیر امور فرهنگی و دکتر دکامین رییس روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، ابتدا کلیپی از فعالیت های شورای صنفی دانشگاه پخش شد و سپس دو تن از اعضای شورای صنفی سوالات خود را از دکتر برخورداری مطرح کردند.

تاکید بر افزایش منابع مالی اختصاص یافته به معاونت دانشجویی برای برطرف کردن نیازهای رفاهی، شفاف سازی شیوه تخصیص منابع مالی به کلیه واحدها و تشکل های فعال در دانشگاه، ضرورت ارتقای عملکرد مرکز مشاوره دانشگاه، تسریع در جهت حل مشکلات آموزشی و ضرورت افزایش پاسخگویی مسئولان و کارکنان معاونت مربوطه، تلاش برای گسترش فعالیت های پژوهشی دانشگاه و استقبال از مشارکت بیشتر دانشجویان در این فعالیت ها برای کمک به کارآفرینی، عدم اصرار به اسکان دانشجویان جدیدالورود در خوابگاه حکیمیه و دادن حق انتخاب به این دانشجویان، درخواست بهبود عملکرد معاونت آموزشی و مرکز کامپیوتر دانشگاه، طرح برخی مطالبات در ارتباط با نحوه جداسازی دانشجویان دختر و پسر، ضرورت برنامه ریزی بهتر برای برگزاری اردوی معارفه دانشجویان جدید و درخواست دسترسی همگان به اساس نامه و آیین نامه همه تشکل های دانشگاه از جمله مطالبات طرح شده توسط این دو عضو شورای صنفی دانشگاه بود.

دکتر برخورداری در پاسخ به این سوالات ضمن تشکر از برگزارکنندگان جلسه اظهارامیدواری کرد در آینده با کاهش مشکلات و با تشکیل شورای صنفی در تمامی واحدهای دانشگاه چالش های فعلی کاهش یابد.

رییس دانشگاه گفت: دانشجویان باید خودشان کارهای خودشان را انجام دهند و لزومی به دخالت دانشجویان در فعالیت هایی که دانشجویان خود قادر به مدیریت آنها هستند، نیست.

وی در ادامه با انتشار اساس نامه همه تشکل های دانشگاه در سایت دانشگاه موافقت کرد و اظهار امیدواری کرد نحوه برگزاری اردوی معارفه در آینده بهتر شود.

دکتر برخورداری همچنین تصریح کرد: ما اختلاط دختر و پسر را تایید نمی کنیم، ولی افراط در این بحث را هم نمی پذیریم و مشکلات موجود در این زمینه هم حل خواهد شد.

وی افزود: علت عدم رفع عمده نیازها، کمبود بودجه است و تنها دو سوم بودجه حداقلی مورد نیاز دانشگاه ها توسط دولت پرداخت می شود و افزایش بودجه هم هر سال کمتر از میزان رشد تورم بوده است. بودجه دریافتی هم ابتدا صرف تامین نیازهای اساسی مانند پرداخت حقوق کارکنان و ... شده و عدم تخصیص کامل بودجه باعث مشکلات دائمی برای دانشگاه شده است.

دکتر برخورداری روند تخصیص بودجه در داخل دانشگاه را شفاف دانست و وعده داد روند تخصیص بودجه به تشکل های دانشگاه شفاف تر شده و روند این کار که بر مبنای عواملی مانند تعداد اعضای هر تشکل صورت می گیرد باز هم دقیق تر شده و در این زمینه راستی آزمایی صورت بگیرد.

در ادامه این جلسه نمایندگان چهار تشکل دانشجویی شامل بسیج، شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری، هیات محبان حسین(ع) و مجمع دفاتر فرهنگی و انجمن های اسلامی رویش و آرمان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را مطرح کردند و رییس دانشگاه به سوالات و ابهامات این چهار نفر پاسخ داد.

دکتر برخورداری در بخشی از سخنان خود ضمن دفاع از روند برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشگاه و تایید سلامت آن، اخراج بی دلیل اساتید جوان دانشگاه را نیز رد کرد و تصریح نمود: ما هیچ قدمی بر خلاف قانون برنمی داریم و کلیه پرونده های مربوط به اساتید و اخراج یا بازگشت اساتید اخراجی به دانشگاه در سال های گذشته در دسترس و قابل بررسی توسط حقوق دانان است و تمامی این فعل و انفعالات بر اساس قانون و بر مبنای حکم قانونی انجام شده است.

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در مورد حمله ماه گذشته نیروی انتظامی به واحد نور دانشگاه نیز گفت: این واحد دانشگاهی حدود یک دهه قبل با همکاری مسئولان منطقه ای تاسیس شد و مسئولان محلی شهرستان نور بر اساس تفاهم نامه منعقد شده موظف به تامین 27 هکتار زمین برای فعالیت دانشگاه و ساخت ساختمان در این زمین ها بودند و تنها وظیفه ما جذب و آموزش دانشجویان بوده است. چون دولت و وزارت علوم هیچ پولی برای تاسیس ساختمان و دانشگاه جدید در اختیار ما قرار نمی دهد.

دکتر برخورداری ادامه داد: از 27 هکتار زمین وعده داده شده تنها یک هکتار در اختیار دانشگاه قرار گرفت و 26 هکتار وعده داده شده به دانشگاه علم وصنعت ایران تحویل داده نشد. برای آن یک هکتار نقشه ای تهیه کردیم تا مسئولان محلی نور در آن برای ما ساختمان بسازند و قرار شد ما تا زمان ساخت ساختمان یاد شده در ساختمان فرمانداری اسکان موقت داده شویم.

وی افزود: دانشگاه در ساختمان مذکور مستقر و فعال شد و قرار شد این ساختمان 4 سال در اختیار ما باشد تا ساختمان جدید وعده داده شده تحویل گردد. اما این اتفاق نیفتاد و از ما خواستند تا ساختمان فرمانداری را هم تحویل دهیم. دانشگاه نیز درخواست کرد ساختمانی برای اسکان دانشجویان تحویل داده شود. در حالی که مذاکرات ادامه داشت و تا 15 بهمن به ما وقت تخلیه داده بودند، در صبح روز 12 بهمن نیروی انتظامی با همکاری عوامل فرمانداری نور به ساختمان محل فعالیت دانشگاه حمله ور شد و تمامی دانشجویان و اساتید را اخراج کرد. تلاش ما برای اسکان دانشجویان در منطقه نور هم به جایی نرسید و سرانجام آنها برای ادامه تحصیل به تهران منتقل شدند. ما در این زمینه قصوری نداشتیم و کار دیگری هم نمی توانستیم بکنیم.

رییس دانشگاه علم وصنعت ایران در ادامه از فعالیت کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه حمایت و بر رفع کمبودهای انها تاکید کرد. وی کند شدن روند پیشبرد طرح های ملی و کلان پژوهشی در دانشگاه را حاصل عدم تخصیص بودجه دانست و از افزایش وام های دانشجویی برای حل مشکلات دانشجویان خبر داد. وی افزود: بنای دانشگاه همکاری حداکثری با تشکل های دانشجویی برای اجرای برنامه های آنها در سطح دانشگاه است.

طرح چند سوال از دکتر کلانتر معاون آموزشی دانشگاه و پاسخ های کوتاه وی و طرح سوالات شفاهی چهار دانشجو از دکتر برخورداری و پاسخ او به آنها پایان بخش این مراسم پرسش و پاسخ بود.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2658 بار   |   دفعات چاپ: 344 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004