اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری نشست هیات دانشگاهی ایتالیایی با هیات رییسه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۵ |

برگزاری نشست هیات دانشگاهی ایتالیایی با هیات رییسه دانشگاه

هیأتی از دانشگاه پلی‌تکنیک تورینوی ایتالیا، چهاردهم اسفندماه 1395 ضمن حضور در دانشگاه، با هیات رییسه دانشگاه ملاقات و گفت و گو کردند.

هیأت ایتالیایی متشکل از معاون ‌بین‌الملل دانشگاه پلی‌تکنیک تورینو، مدیر روابط بین‌الملل و پروژه‌های مشترک دانشگاه پلی‌تکنیک تورینو و رئیس کمیته علمی Uni- Italia بود که در سالن کنفرانس ریاست در نشستی که با حضور دکتر برخورداری (رئیس دانشگاه)، دکتر شاه‌حسینی (معاون بین‌الملل دانشگاه)، دکتر سیدین (معاون اداری و پشتیبانی)، دکتر کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه) و تعدادی از رؤسای دانشکده‌ها و اعضاء هیأت علمی شامل دکتر شایانفر (رئیس دانشکده مهندسی برق)، دکتر قدرتی امیری (رئیس دانشکده مهندسی عمران)، دکتر آیت‌اللهی، دکتر حبیب‌نژاد و دکتر حسینعلی‌پور (از دانشکده مهندسی مکانیک)، دکتر مینائی (معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر)، دکتر دهمرده (از دانشکده مهندسی خودرو)، دکتر اصغر حبیب نژاد (از دانشکده مهندسی عمران) و کارشناسان مسئول و ارشد معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد، شرکت کردند.

در ابتدای این جلسه پس از ایراد خوشامدگویی و بیان مقدمه‌ای توسط دکتر برخورداری مبنی بر اظهار تمایل دانشگاه برای همکاری با دانشگاه پلی‌تکنیک تورینو، دکتر شاه‌حسینی به معرفی دانشگاه پرداخت و سپس معاون بین‌الملل دانشگاه پلی‌تکنیک تورینو در معرفی مبسوطی، به توضیح در مورد شهر تورینو و جایگاه آن در صنعت و نیز دانشگاه پلی‌تکنیک تورینو پرداخت و در مورد رشته‌ها و زمینه‌های آموزشی و پژوهشی و روش‌های همکاری دو جانبه از جمله پروژه‌های مشترک و تبادل دانشجو (تأکید بر اعزام متقابل دانشجوی ایتالیائی به دانشگاه) سخنانی ایراد کرد.

همچنین در مورد مؤسسه Uni- Italia که مؤسسه جدید التأسیس در زمینه حمایت از همکاری‌های علمی است نیز توسط رئیس مؤسسه فوق‌الذکر توضیحاتی داده شد.

سپس رؤسا و نمایندگان دانشکده‌ها در مورد نحوه همکاری، پیشنهادات و سؤالات خود مطالبی را مطرح نمودند و بحث و گفتگو در این موارد میان طرفین انجام گرفت.

در خاتمه و در جمع‌بندی مذاکرات توسط دکتر برخورداری و دکتر شاه‌حسینی، قرار شد علاوه بر مبادله تفاهم‌نامه، زمینه معرفی اعضاء هیأت علمی دانشگاه و اساتید دانشگاه پلی‌تکنیک تورینو که مایل به همکاری می‌باشند توسط معاونت بین‌الملل طرفین فراهم گردد.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1991 بار   |   دفعات چاپ: 382 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004