[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: برگزاری مراسم تجلیل از منزلت بانوان استاد / 23 اسفند 1395
:: سفریکروزه تهرانگردی اسفند ماه اساتید و کارکنان / 20 اسفند 1395
:: برگزاری نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 17 اسفند 1395
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: آخرین اخبار : بورس تحصیلی دولت مجارستان برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۴ |

براساس نامه مدیر کل محترم بورس و امور دانشجویان خارج، بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای تعدادی بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ترجیحا"دکتری) در رشته های مختلف برای سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷ موافقت نموده است. بر همین اساس علاقمندان واجد شرایط می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. مراحل اجرا و دستورالعمل های مرتبط در پیوند های های زیر آورده شده است.

نامه مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج و شیوه ارسال درخواست
فرم شماره ۱-فرم اطلاعات متقاضیان بورس دول
دستورالعمل بهره مندی از بورس های تحصیلی اعطایی از دول خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی (بورس دول)

دفعات مشاهده: 3005 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.123 seconds with 959 queries by yektaweb 3318