درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: بورس تحصیلی دولت مجارستان برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۴ |

براساس نامه مدیر کل محترم بورس و امور دانشجویان خارج، بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای تعدادی بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ترجیحا"دکتری) در رشته های مختلف برای سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷ موافقت نموده است. بر همین اساس علاقمندان واجد شرایط می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. مراحل اجرا و دستورالعمل های مرتبط در پیوند های های زیر آورده شده است.

نامه مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج و شیوه ارسال درخواست
فرم شماره ۱-فرم اطلاعات متقاضیان بورس دول
دستورالعمل بهره مندی از بورس های تحصیلی اعطایی از دول خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی (بورس دول)

دفعات مشاهده: 3725 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.419 seconds with 995 queries by yektaweb 3455