درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: اردوی دانشجویان خارجی ویژه پسران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ |

مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری روابط عمومی معاونت فرهنگی و معاونت دانشجویی اردوی دانشجویان خارجی ویژه پسران را به مقصد یزد در تاریخ 95/11/3 الی 95/11/6 با حضور 40 نفر برگزار می کند. برنامه ­های مختلفی نظیر: بازدید از مراکز دیدنی شهرستان یزد، برگزاری برنامه فرهنگی آشنایی با آداب و رسوم کشورهای مختلف (توسط دانشجویان هر کشور) و معرفی خلاصه کشور ایران، اجرای مسابقات ورزشی و تفریحی و یک روز صرف ناهار در فضای باز در یکی ازمناطق گردشگری شهر یزد پیش بینی گردیده است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.157 seconds with 1005 queries by yektaweb 3455