[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: برگزاری سمینار اشاعه فرهنگ ایمنی و توسعه پایدار توسط دانشکده مهندسی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ |

برگزاری سمینار اشاعه فرهنگ ایمنی و توسعه پایدار توسط دانشکده مهندسی راه آهن

سمینار «اشاعه فرهنگ ایمنی و توسعه پایدار» روز شنبه، سی ام بهمن ماه 1395 با حضور دکتر محمدزاده (مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران) و معاونان ارشد وی و مدیرعامل جمعیت هلال احمر، در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.

این سمینار یک روزه از ساعت 8 تا 11:30 در تالار شجاعی فرد پژوهشکده خودروی دانشگاه برگزار می شود و بررسی تحلیلی و آماری حوادث در راه آهن و اقدامات پیشگیرانه؛ ارایه تجربیات با محوریت ایمنی در تقاطع های هم سطح؛ ارایه تجربیات و دستاوردهای مربوط به امداد و نجات و حوادث ریلی ( مدیریت بحران)؛ مدیریت ایمنی و شناسایی ریسک در حمل و نقل ریلی کالاهای خطرناک، محورهای آن هستند.

در این سمینار همچنین از برگزیدگان فراخوان گردآوری تجارب عملی در پیشگیری از سوانح ریلی، تقدیر به عمل خواهد آمد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.195 seconds with 900 queries by yektaweb 3351