معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: حضور فعال دانشگاه در نمایشگاه« دستاوردهای اجرایی دانشگاهها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

دانشگاه علم و صنعت ایران در نمایشگاه «دستاوردهای اجرایی دانشگاهها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز» که طی روزهای ۱۶ تا ۱۹ بهمن ماه در محل سازمان برنامه و بودجه (واقع در میدان بهارستان) برگزار می شود، حضوری فعال دارد.

دانشگاه در این نمایشگاه ۱۲ محصول و کار تحقیقی از دانشکده های مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی راه آهن، مهندسی عمران و شیمی ارائه داشته و در غرفه ۱ مستقر است.

شایان ذکر است دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی از بیست و دومین دانشگاه برتر کشور علاوه بر این دانشگاه در کتابچه­هایی عناوین ۲۰۰ پروژه تحقیقاتی و ۲۰۰ عنوان پایان نامه دانشجویی که در زمینه مدیریت سبز به انجام رسانده است را جهت بازدیدکنندگان اطلاع­رسانی نموده است.

ساعات کار نمایشگاه در روزهای مذکور از ۹ صبح الی ۱۶ می باشد.

دفعات مشاهده: 2678 بار   |   دفعات چاپ: 497 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4098