درباره پژوهشکده::

پیوند فوری

توجه در خصوص اخبار کنفرانسها

توجه

اخبار کنفرانسها صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و برگزاری آنها به این پژوهشکده مربوط نمی باشد. لطفا هرگونه سوالی در زمینه کنفرانسها را از سایت مربوطه یا شماره تماسهای ذکر شده در متن خبر پیگیری بفرمایید. با تشکر مدیریت سایت

مستند پریدن از روی آتش
:: تبریک حکم قهرمانی به جناب آقای فرهاد یوسفی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۱ |

جناب آقای فرهاد یوسفی در "اولین جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاههای منطقه یک کشور یادواره شهدای آتش نشان ساختمان پلاسکو" در مسابقات قهرمانی رشته شنا که به میزبانی دانشگاه خوارزمی در تاریخ 95/11/10 برگزار گردید، موفق به کسب مقام دوم و دریافت مدال نقره و حکم قهرمانی شدند. ضمن عرض تبریک به ایشان موفقیت روزافزون برایشان آرزومندیم.

اساتید، کارکنان و دانشجویان پژوهشکده الکترونیک

دفعات مشاهده: 1390 بار   |   دفعات چاپ: 96 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پژوهشکده الکترونیک می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .