درباره دانشکده::
دانشجویان::
آلبوم تصاویر::
سخن روز

استاد توفیق ابوعلم، از نویسندگان و پژوهشگران معاصر مصر، در کتابی که تحت عنوان فاطمه الزهراء به نگارش در آورده، حضرت فاطمه علیهاالسلام را این گونه معرفی می کند: «فاطمه یکی از سازندگان تاریخ اسلام است. در عظمت شأن و رفعتِ مقامِ ارجمند او همین بس که او تنها دختر بزرگوار پیامبر بزرگ صلی الله علیه و آله وسلم و همسر امام علی بن ابی طالب علیه السلام و مادر حسن علیه السلام و حسین علیه السلام است و در حقیقت او آرامِ جان و سرورِ دلِ پیامبر خدا بود. زهرا، همان بانویی است که میلیون ها آدمی را چشم و دل به سوی اوست و نام گرامی اش بر زبان ایشان است؛ بانویی که پدرش او را «مام پدر خود» می خواند. تاج کرامتی که پدر بر تارک دختر خویش نهاد، مستوجب تکریم است».

پیوندبا سیستم های دانشگاه

مجله های علمی

مجله مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه علم وصنعت ایران

مجله علم و مهندسی ایران

پیوندهای مفید

:: آزمایشگاه تحقیقاتی سیستم های نوین انرژی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/10/8 |
آزمایشگاه تحقیقاتی سیستم های نوین انرژی

معرفی  آزمایشگاه

مدیر آزمایشگاه: دکتر روح الله احمدی

مکان آزمایشگاه: دانشکده فناوری‌های نوین، طبقه دوم

آزمایشگاه سیستمهای نوین انرژی با اهدافی از جمله هدایت پروژه های تحقیقاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی به سبب ماموریت دانشگاهی و هچنین تعامل با صنعت در اجرای پروژه های پژوهشی و ملی و به طور کلی به منظور ارتقا دانش بومی در خصوص سیستمهای نوین انرژی در دانشکده فناوری های نوین ایجاد گردید. انرژی به عنوان یک مولفه اساسی در توسعه پایدار نقش بسزایی در تصمیم گیری های کلان کشوری و در تصمیم گیری های خرد در صنایع مختلف و امروزه حتی در مراکز تجاری و خانگی دارد. در حال حاضر، در طراحی و ساخت سیستم های انرژی، مسائلی از جمله بهینه سازی و بهره اقتصادی، سازگاری با محیط زیست، قابلیت اطمینان و امنیت انرژی از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. بنابراین، در بهره گیری از هر نوع منبع یا حامل انرژی، چه تجدید پذیر و چه پایان پذیر، می بایست موارد فوق مورد توجه خاص قرار گیرد.

برنامه های راهبردی

•  مطالعه، طراحی، تحلیل و بهینه سازی  سیستمهای نوین انرژی
  •  توسعه فناوری‌های تولید، تبدیل و ذخیره‌سازی انرژی‌های تجدیدپذیر مبتنی بر نیازهای بومی
  •  طراحی و تولید محصولات بهینه و کاربردی در راستای حل مشکلات کشور