مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

شرایط مصاحبه برای عضویت هیات علمی

شرایط دعوت به مصاحبه برای متقاضیان عضویت در هیئت علمی گروه قدرت

تخصصهای مورد نیاز

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: گشایش مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود به نام پروفسور جلالی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۶ |

دکتر سید حسین بدیعی از گشایش مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با نام پروفسور علی‌اکبرجلالی از مشاهیر عرصه علم و فنّاوری دنیا خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «پس از رایزنی‌های انجام‌شده مرکز رشد این دانشگاه به تصویب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری پارک علم و فناوری استان سمنان (مرکز شاهرود) رسید و مفتخریم که این مرکز به نام پروفسور علی‌اکبرجلالی دانشمند شاهرودی و از مشاهیر عرصه علم و فناوری ارتباطات گشایش‌ یافته است.»

وی اظهار کرد: «تلاش کردیم که این مرکز رشد به نام پروفسور علی‌اکبرجلالی که واقعاً برای کشور و شهرستان شاهرود کارهای بزرگی انجام داده ثبت و ضبط شود و امروز این مهم محقق شده و قرار است پژوهشگرانی که علاقه‌مند به توسعه علم و دانش و فعالیت‌های پژوهشی کاربردی هستند در این مرکز فعالیت کنند.»

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان از استادان و پژوهشگران خواست تا با ارائه طرح‌های پژوهشی و فناورانه خود به دانشگاه در اعتلای نام این مرکز که به نام یک پژوهشگر و دانشمند پرتلاش نام‌گذاری شده بکوشند.

این مسئول بیان کرد: «همان‌طور که از نام این مرکز مشخص می‌شود ما در این واحد به دنبال واحدهای فناور و طرح‌هایی هستیم که علم را به ثروت و فناوری‌های جدید سوق دهد و در یک‌ کلام پژوهش‌های کاربردی که دردی را از جامعه برطرف کند، مدنظر دانشگاه است.»

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به‌طور عملی وارد عرصه تجاری‌سازی و تولید علم به ثروت شده است تأکید کرد: «امیدواریم مرکز تحقیقات انرژی‌های نو و تجدید پذیر دانشگاه نیز که زمینی مساعد برای آن در نظر گرفته‌شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایجاد نیروگاه خورشیدی در آن در حال انجام است نیز به‌زودی در گام اجرایی بیفتد تا شاهرود شاهد تحولی شگرف در عرصه اقتصادی خود باشد.»

بدیعی تصریح کرد: «از طرح‌های فناورانه و کاربردی حمایت کامل می‌کنیم و حوزه معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه نیز مأمور است تا پژوهشگرانی را که دارای ایده‌های برتر و خلاقانه هستند تشویق و حمایت کند.»

لینک خبر: http://tasna.ir/site-users-link.php?id=2757634

دفعات مشاهده: 1292 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.205 seconds with 1026 queries by yektaweb 3506