[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
معرفی افراد::
امور پژوهشی::
امور آموزشی::
فضاهای تحقیقاتی::
اخبار و رویدادها::
مستندات و فرمها::
::
پیوند با دانشگاه

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
شبکه بیت
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده
عالی
خوب
متوسط
   
..
Rss

AWT IMAGE

..
:: تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور معاون رییس جمهور ::
 | تاریخ ارسال: 1395/9/30 | 

AWT IMAGE

مراسم هفته پژوهش دانشگاه، بیست و نهم آذرماه 1395 با حضور دکتر ستاری (معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان) در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر برخورداری (رئیس دانشگاه) با تبریک فرا رسیدن بهار اسلامی و اعیاد میلاد با سعادت حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع) و خیر مقدم به پژوهشگران و به ویژه دکتر ستاری و دکتر زین‌الدین، از هفته پژوهش به عنوان فرصت مغتنمی برای معرفی اجمالی زحمات پژوهشگران نام برد و برای همه پژوهشگران آرزوی توفیق نمود.

سپس دکتر ستاری(معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان) سخنرانی کرد. وی گفت: در سه سال گذشته در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سعی کردیم نگاههای جدیدی نسبت به بحث اقتصاد، کارآفرینی و حوزه های دانشی داشته باشیم که نتیجه آن به طور نمونه در هفته گذشته در گزارش نهاد توسعه ای سازمان ملل (UNCTAD) -به عنوان معتبرترین مرکز ارائه گزارش پیشرفت علمی کشورها- آورده شده است. وی اشاره کرد: در این گزارش، پیشرفت علمی ایران از سال 90 در سه بخش توسعه نیروی انسانی، حوزه پژوهش و حوزه اشتغال و کارآفرینی ذکر شده است. دکتر ستاری توضیح داد در حوزه توسعه نیروی انسانی از زیر ساخت فوق العاده ای برخورداریم به طوری که ایران چهارمین کشور تولید کننده مهندس در دنیا و معادل امریکاست و از نظر تعداد دانشجو، در رده ششم یا هفتم دنیا هستیم. وی تاکید کرد: نیروی انسانی تحصیل کرده بزرگترین سرمایه کشور است و هیچ کشور اروپایی، چنین زیرساخت نیروی انسانی ای ندارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: پژوهشگران دانشگاهی باید به نحوی کار کنند که سهم قابل ملاحظه ای از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص دهند. وی افزود: خوشبختانه پایه های اقتصاد دانش بنیان را داریم ولی در ارتباط با صنعت، تا وقتی کارخانه ما خط تولید را وارد کند، دانشگاه جایی ندارد.

دکتر ستاری در خصوص نتایج فعالیت های سه سال اخیر معاونت علمی و فناوری، به وجود 2800 شرکت دانش بنیان و پژوهش منجر به ارزش افزوده اشاره کرد و افزود: اکنون بخش خصوصی در قالب صندوق vc به حوزه پژوهش وارد شده و چند شرکت دانش بنیان در سایز 3 تا 5 هزار فروش سالیانه داریم که تا سال آینده به بزرگترین شرکت های کشور تبدیل خواهند شد.

وی توضیح داد بخش دیگر فعالیت این معاونت، توسعه تجاری پژوهش است و گفت: پژوهش در مرزهای دانش، بخش اقتدار کشور و چراغ راه حرکت کشور به شمار می رود.

دکتر ستاری در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر لزوم تغییر نوع آموزش به آموزش علوم بین رشته ای گفت: یکی از اشتباهات ما و نقاط ضعف ما جداسازی علوم مهندسی از علوم پزشکی بوده است.

وی ابراز امیدواری کرد دانشگاه ها بتوانند به جای پول دولتی- که دانشگاه را وابسته و معتاد به دولت می سازد - از محل پژوهش و شرکت ها و قراردادهای ارتباط با صنعت کسب درآمد نمایند و این جهت گیری را در هیات علمی و جوانان -که سرمایه های کشور هستند- نهادینه سازند.

در ادامه جلسه دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه) گزارشی از عملکرد حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در سال 1394 ارائه کرد. وی در گزارش خود به رتبه های دانشگاه در ارزیابی های موسسات بین المللی، اهداف کلان راهبردی دانشگاه در برنامه پنجساله دوم دانشگاه و توضیح اقدامات این معاونت در حوزه توسعه فناوری و تجاری سازی پرداخت. مطابق اعلام معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تعداد مقالات دانشگاه از سال 1390 رشد داشته و سرانه مقالات در سال 1394، عددی معادل 30/3 بوده است. همچنین سرانه استنادات در سال گذشته، 27/4 بوده و میزان درآمد از محل قراردادهای ارتباط با صنعت، رقمی معادل 2/9 میلیارد تومان بوده است.

در ادامه جلسه، با اهدای لوح، تندیس وهدایایی از پژوهشگران برتر دانشگاه تقدیر شد.

اسامی پژوهشگران برتر دانشگاه به شرح ذیل اعلام شده است:

الف) در بخش پژوهش های بنیادی:

رتبه اول و رتبه اول دانشکده مهندسی مکانیک: دکتر مجیدرضا آیت اللهی

رتبه دوم و رتبه اول دانشکده مهندسی عمران: دکتر علی کاوه

رتبه سوم و رتبه اول ارجاعات و رتبه اول دانشکده مهندسی شیمی ، نفت و گاز :  دکتر تورج محمدی

ب) در بخش فعالیتهای صنعتی:

رتبه اول و رتبه اول دانشکده مهندسی برق: دکتر احمد چلداوی

رتبه دوم و رتبه اول دانشکده مهندسی راه آهن: دکترشروان عطایی

رتبه سوم: دکتر نوروز محمد نوری

رتبه اول دانشکده ها:

مهندسی مواد و متالورژی: دکتر فرهاد گلستانی فرد

شیمی: دکتر رحمت الله رحیمی

واحد نور و رتبه اول هیات علمی کمتر از 4 سال سابقه: دکتر رضا سعادتی

معماری و شهرسازی: دکتر مصطفی بهزادفر

مهندسی کامپیوتر: دکتر محمد عبداللهی

مهندسی صنایع: دکتر محمدرضا محمدعلیها

مهندسی خودرو: دکتر امیرحسن کاکایی

فیزیک: دکتر محمدحسین مهدیه

فناوریهای نوین: دکتر سیدحسن صدیقی

رتبه دوم دانشکده ها:

مهندسی عمران: دکتر افشین شریعت

مهندسی شیمی ، نفت و گاز : دکتر شاهرخ شاه حسینی

موادو متالورژی: دکترحسین سرپولکی

پژوهشگر برتر از میان بانوان: دکتر آزاده تجردی(دانشکده شیمی)

دفعات مشاهده: 3946 بار   |   دفعات چاپ: 658 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4612