:: انعقاد قرارداد همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با انسام فرانسه با حضور دبیر هیأت دولت در بخش آموزش عالی و تحقیقات فرانسه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۲ |

روز دوشنبه 22 آذر ماه قرارداد همکاری مشترک ما بین دانشگاه علم و صنعت ایران و انسام-مدرسه عالی هنر و حرفه فرانسه- (ENSAM) در ساختمان مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضاء شد.

قرارداد مذکور ما بین دکتر برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و نماینده انسام امضا گردید. در جلسه‌ امضای این قرارداد  آقای تی یری ماندون، دبیر هیأت دولت در بخش آموزش عالی و تحقیقات فرانسه و دکتر سالارآملی قائم‌مقام وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بین‌المللی وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری، 40 نفر از رؤسا و اساتید دانشگاههای فرانسه و همچنین رؤسا و معاونین و مدیران بین‌الملل دانشگاههای ایران حضور داشتند.

موضوع این قرارداد، همکاری مشترک دانشکده‌های مواد، صنایع و مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران و ENSAM است.

قرارداد همکاری مذکور متعاقب تفاهم نامه امضاء شده ما بین دانشگاه علم و صنعت ایران و انسام در سال 2014 منعقد شده است.

پیش از امضاء تفاهم نامه‌ها و گفتگو ما بین روسای دانشگاههای ایران و فرانسه در زمینه همکاری‌های علمی مشترک، آقای تی یری ماندون، دبیر هیأت دولت در بخش آموزش عالی و تحقیقات فرانسه با دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه همکاری‌های مشترک دیدار و گفتگو نمودند. این دیدار در حضور رؤسای چند دانشگاه ایران از جمله دکتر برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

لازم به ذکر است روز سه‌شنبه 23 آذر ماه 1395 هیأتی از دانشگاههای مهندسی فرانسه در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور خواهند یافت و با دکتر برخورداری و معاونین و روسای چند دانشکده دانشگاه دیدار و گفتگو خواهند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2907 بار   |   دفعات چاپ: 362 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3921