[صفحه اصلی ]     [ English ]

دوره کوتاه مدت

تالار افتخارات

منشور اخلاقی

:: اخبار عمومی : سخنرانی دکتر جبار علی ذاکری در گردهمایی شنبه 20/9/1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۰ |

سخنرانی دکتر جبار علی ذاکری در گردهمایی شنبه 20/9/1395

روز شنبه 20/9/95 ساعت 13:00 بعد از ظهر آقای دکتر جبار علی ذاکری معاون توسعه راه آهن بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و  توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور در گردهمایی با سخنرانی باموضوع توسعه تعاملات صنعت و حمل و نقل ریلی و دانشگاه با تمرکز بر تاثیر راه آهن سریع السیر در توسعه اقتصادی و اجتماعی به مناسبت هفته پژوهش در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی راه آهن خواهند داشت.

بدینوسیله از کلیه علاقمندان دعوت می شود تا در این گردهمایی حضور بهمرسانید.

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.445 seconds with 2126 queries by yektaweb 3302