درباره دانشکده::

دوره کوتاه مدت

تالار افتخارات

منشور اخلاقی

:: قابل توجه دانشجویان پذیرفته شده تکمیل ظرفیت دکتری 1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۰ |

اطلاعیه

قابل توجه داوطلبان متقاضی تکمیل ظرفیت پذیرش دوره دکتری 1395 " مهندسی ماشینهای ریلی – مهندسی خط و سازه های ریلی – مهندسی کنترل و علائم "

جلسه مصاحبه علمی طبق زمانبندی ذیل صورت می پذیرد.

رشته تحصیلی

زمان مصاحبه

ساعت

مهندسی خط و سازه های ریلی

22/9/95

مهندسی کنترل و علائم

7/10/95

ساعت 8

مهندسی ماشینهای ریلی

14/10/95

ساعت 8

داوطلبان گرامی خواهشمند است " فرم پیوست" را به صورت تایپ شده روز مصاحبه با مدارک زیر تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز جهت تحویل به دانشکده

۱- کلیه سوابق تحصیلی (آموزشی و پژوهشی)

۲- اصل و کپی مدرک کارشناسی (آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.)

۳- اصل و کپی مدرک کارشناسی ارشد (آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۹۵/۶/۳۱ در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل خواهند شد، می بایست اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۹۴/۱۱/۳۰ را همراه داشته و ارائه نمایند).

۳- دانشجویانی که دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود را انجام داده ولی هنوز موفق به تسویه حساب نشده‌اند، گواهی مبنی بر دفاع و با ذکر معدل را ارائه نمایند.

۴- پایان‌نامه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد

۵- ریز نمرات دوره کاشناسی و کارشناسی ارشد

۶- مدارک زبان ( TOEFL,TOLIMOMSRT, IELTS, (در صورت داشتن

۷- مقالات ISI ، علمی و پژوهشی، کنفرانس‌ها

۸- مربیان دانشگاه ها باید گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع را ارائه نمایند.
۹- اصل و کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه

۱۰- ارائه مدارک ایثارگری

۱۱- اصل فیش واریزی به مبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال (یک میلیون و دویست هزار ریال) بابت هزینه ارزیابی تخصصی واریز شده به حساب شماره ۲۱۷۷۵۷۹۰۰۲۰۰۲ به نام درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران نزد بانک ملی ایران شعبه مینو.

۱۲- شهریه داوطلبان دکتری نوبت دوم مطابق مصوبه هیات امنای دانشگاه می باشد.

دفعات مشاهده: 915 بار   |   دفعات چاپ: 99 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.535 seconds with 2162 queries by yektaweb 3444