حدیث هفته

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد

:: انتصابات جدید در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۱۳ |

انتصابات جدید در دانشگاه علم و صنعت ایران

با حکم ریاست دانشگاه، اعضای کمیته فرهنگی و آموزشی شورای راهبردی مدیریت سبز و اعضای کمیته اصلاح الگوی مصرف شورای راهبردی مدیریت سبز  منصوب شدند.

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) طی احکام جداگانه ای در تاریخ13/9/95 و برای مدت دو سال؛ دکتر مجید سیاوشی را به سمت «نماینده دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در کمیته آموزشی و فرهنگی شورای راهبردی مدیریت سبز»؛ دکتر احد قائمی را به سمت «رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی شورای راهبردی مدیریت سبز» ؛ دکتر محمدقربان دکامین و فاطمه امین جعفری را به سمت «عضو کمیته فرهنگی و آموزشی شورای راهبردی مدیریت سبز» و همچنین دکتر بیژن غفاری قمی را به سمت «رئیس کمیته اصلاح الگوی مصرف شورای راهبردی مدیریت سبز» ؛ دکتر محمدرضا نعیمی جمال،مهدی ملکان، نصراله افشین کیا، مهندس پرویز مهرزاد، مجید رحیم مقدم و عباس یادگاری را به سمت «عضو کمیته اصلاح الگوی مصرف شورای راهبردی مدیریت سبز» منصوب کرد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2449 بار   |   دفعات چاپ: 342 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3795