رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: انتصاب اعضای شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۷ |

انتصاب اعضای شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) مورخ 2/9/95 در احکام جداگانه ای اعضای شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه را برای مدت دو سال منصوب کرد.

مطابق حکم رییس دانشگاه، دکتر سیدحسین سیدین(معاون اداری وپشتیبانی)؛ دکتر تورج محمدی(معاون پژوهش و فناوری)؛ دکتر محسن کلانتر(معاون آموزشی)؛ دکتر حبیب الله اکبری(معاون دانشجویی)؛ دکتر افشین شریعت(معاون اجتماعی و فرهنگی) و دکتر سعید رستگاری، دکتر سیدمحمد شهرتاش، دکتر محسن فیضی، دکتر محمدرضا جاهد مطلق و دکتر حسین سرپولکی برای مدت دو سال به عنوان «عضو شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه» تعیین شدند.

دفعات مشاهده: 2302 بار   |   دفعات چاپ: 351 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789