اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: پیام رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت هفته بسیج ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۳ |

متن پیام رییس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج

بسم الله الرحمن الرحیم

ملتی که در خط اسلام ناب محمدی (ص) و مخالفت با استکبار و پول پرستی و تحجر گرایی و مقدس نمایی است، باید همه افرادش بسیجی باشند.
امام خمینی(ره)

بسیج، لشکر مخلص خدا، تندیس پایداری و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن نام و نشان در گمنامی و بی نشانی گرفته اند و بسیجی،  نمود غیرت دینی و افسر آزاده اردوی ایمان است. بسیجیان، بلند همتانی هستند که به دور از وسوسه های دنیا و بی رغبت به جاذبه های مادی، در سایه ایمان و عمل صالح، جامه جهاد بر تن کردند و در صف مجاهدان فی سبیل الله قرار گرفتند همچنانکه امروز نیز با همان تفکر بسیجی، در عرصه های جهاد علمی، بسیاری از پیشرفتها و موفقیتهای نظام اسلامی را رقم می زنند.
بی تردید شکل گیری بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی(ره)، از نقاط عطف تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی بود تا شور انقلابی، ساده زیستی، ایثار، ایمان و تقوای الهی را در قالب بسیج بازتعریف کند و هفته بسیج، فرصتی است مغتنم برای تجدید عهد و پیمان با آرمان های بلند امام راحل و فرصت و بهانه ‌ای برای زنده نگه داشتن ارزشها و روح بسیجی در فرد فرد مردم شریف ایران اسلامی.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز فرمان تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفان (ارتش ٢٠ میلیونی) در 5 ‌آذرماه سال ۱۳۵۸، فرا رسیدن هفته پرشکوه و عزت آفرین بسیج را به همگان تبریک عرض نموده، از خداوند قادر و متعال، عزت و سرافرازی همه بسیجیان عزیز و مخلص کشور و پایداری در راه حفظ ارزش ها برای سربلندی ایران اسلامی را مسألت دارم.

محمدعلی برخورداری
رییس دانشگاه

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2226 بار   |   دفعات چاپ: 362 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر