مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: پنجشنبه مورخ ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری جشن مجازی نیمه شعبان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران / سخنرانی دکتر انوشه /21فروردین1399
:: مسابقه فرهنگی کارکنان و اساتید/ جنبش فردای بهتر/ 16 فروردین 1398
:: آشنایی با جنبش فرهنگی، اجتماعی و علمی "فردای بهتر" دانشگاهیان علم و صنعت ایران / 16فروردین1399
:: اولین جلسه مجازی معاونت فرهنگی و اجتماعی / 19 اسفند 1398
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: گزارش چهل و دومین گردهمایی انجمن مهندسی صنایع ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۳ |

دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، روز یکشنبه 23 آبان ماه، میزبان چهل و دومین گردهمایی انجمن مهندسی صنایع ایران بود تا جمعی از نخبگان علمی کشور زمینه‌های همکاری و نقش‌آفرینی «مهندسی صنایع در مدیریت شهری» را احصا و بررسی کنند.

به گزارش روابط عمومی انجمن مهندسی صنایع ایران به نقل از سایت اداره کل تشکیلات و بهبود روش‌های شهرداری تهران، این گردهمایی  به منظور بررسی زمینه‌های همکاری و با حضور نخبگان جوان انجمن مهندسی صنایع در سالن ملاصدرا دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

در آغاز گردهمایی، سید علیرضا شجاعی نایب ‌رئیس و دبیر انجمن مهندسی صنایع ایران در سخنانی کوتاه به بررسی عملکرد و برنامه‌های آتی سال جاری انجمن پرداخت و از حضار برای تعامل مؤثر با انجمن دعوت کرد.

دکتر سیامک نوری رئیس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران در سخنانی ضمن تقدیر از توجه اداره کل تشکیلات و بهبود روش‌ها به موضوع بهبود فرآیند سازمانی گفت: نقش مهندسی صنایع این است که بتواند از بعد نظاره‌گری و جستجوگری به فرآیند سازمانی در مدیریت شهری بنگرد و با احصا مشکلات و موانع موجود، راهکاری در این خصوص ارائه دهد.

وی همایش نقش مهندسی صنایع در مدیریت شهری را تهیه ابزار نظارتی بر سیستم و فرآیند دانست و تصریح کرد: اگر فرد یا سیستمی بداند که رفتار حرفه‌ای او رصد می‌شود احتمال خطا در آن کمتر است. مهندسی صنایع می‌تواند با ایجاد روش‌های نظارتی بر سیستم علاوه بر ارتقای عملکردی آن به حفظ سیستم و سازمان از هر گزند و مشکلی کمک کند.

مجتبی ملازم الحسینی مدیرکل اداره تشکیلات و بهبود روش‌های معاونت توسعه هماهنگی و برنامه‌ریزی شهری شهرداری تهران به‌عنوان دومین سخنران این همایش از فعالین مهندسی صنایع دعوت کرد تا به کمک مدیریت شهری بیایند.

وی با اشاره به نقش مهندسی صنایع در بهبود فرآیندهای اداری گفت: مدیریت شهری به دنبال پیروی از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر تسریع و تسهیل کار شهروندان، به دنبال تکریم ارباب‌رجوع از طریق تسهیل در امور و کاهش هزینه‌های شهری و شهروندی است و همین موضوع سبب شده تا برای بهبود فرایندهای موجود در سیستم اقدام کند.

ملازم الحسینی ارتقای هوش شهری و شهروندی را یکی از بزرگ‌ترین و ماندگارترین فعالیت‌های مدیریت شهری دانست و خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هایی که به‌واسطه مدیریت شهری صورت گرفته و توانسته در ارتقای سطح دانشی و هوشمندی شهر تهران مؤثر باشد، تلاش مدیریت شهری برای ارتقای هوش شهر و شهروند است که نمونه‌های بارز آن گسترش خدمات هوشمند در دفاتر خدمات الکترونیک شهر است که توانسته در ارتقای رتبه کشورمان در بانک تجارت جهانی مؤثر باشد.

وی با دعوت از نخبگان علمی مهندسی صنایع اظهار داشت: وجه ممیزه شهر تهران و مدیریت شهری تهران با سایر شهرداری‌ها در این است که این سیستم با به‌کارگیری مدیریت جهادی مبتنی بر علم و اخلاق می‌کوشد تا اخلاق و اخلاق‌مداری را در شهر نهادینه کند و این رسالتی است که علاقه‌مندیم فعالان و نخبگان مهندسی صنایع در آن به مدیریت شهری کمک کنند تا علاوه بر حفظ اخلاق و کرامت انسانی، به تسهیل و تسریع امور شهروندان هم منجر شود.

در ادامه گردهمایی دکتر محمدعلی شفیعا عضو هیئت‌علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به نقش مهندسی صنایع در کاهش آسیب‌های اجتماعی، کلامش را با باز روایت خاطره‌ای از نخستین روزهای انقلاب اسلامی و همکاری با مدیریت شهری آغاز کرد.

وی با اشاره به نقش مهندسی صنایع در شناخت نقاط آسیب‌زا در شهر گفت: در سال‌های قبل هم برای جلب کمک و همکاری مهندسی صنایع در شناسایی مشکلات و احصا روش‌های رفع آن، دعوت به همکاری شده ولی این مشارکت منفصل شده و امیدواریم که با رویکرد جدید این مشارکت و نقش‌آفرینی مهندسی صنایع روزبه‌روز بیشتر شود.

پس از سخنرانی اساتید مهندسی صنایع نوبت به برگزاری پنل تخصصی «نقش مهندسی صنایع در حوزه‌های کارکردی مدیریت شهری» رسید که با حضور دکتر میر سامان پیشوایی، دکتر مرتضی باقر پور، دکتر هادی صاحبی و دکتر عمران محمدی از اعضای هیئت‌علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت و مهندس سید علیرضا شجاعی نایب‌رئیس و دبیر انجمن مهندسی صنایع ایران و نیز مهندس اسماعیل غفاری رئیس اداره تعالی سازمانی اداره کل تشکیلات شهرداری تهران رسید تا به بررسی نقش این رشته علمی در حوزه‌های مختلف کارکردی مدیریت شهری نظیر حمل‌ونقل و ترافیک، فرهنگی و اجتماعی، خدمات شهری و محیط‌زیست، مالی و اقتصاد شهری، شهرسازی و معماری بپردازند. همچنین در خصوص زمینه‌های همکاری، نقطه نظراتی را طرح کردند.

چهل و دومین گردهمایی علمی کاربردی انجمن مهندسی صنایع ایران پس از چهار ساعت و در میان اشتیاق نخبگان علمی کشور برای همکاری با مدیریت شهری به پایان رسید؛ شایان ذکر است در طول مدت برگزاری گردهمایی چهل و دوم انجمن مهندسی صنایع ایران که با همکاری نشریه علمی تخصصی سامانه نو و  انجمن علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، به همت انجمن مهندسی صنایع ایران و نشریه سامانه نو، نمایشگاه کتابی با موضوع کتب تخصصی مهندسی صنایع و مدیریت و همچنین غرفه ای به منظور توزیع خبرنامه انجمن مهندسی صنایع ایران و نسخه های نشریه سامانه نو خارج از سالن گردهمایی برگزار و  با استقبال خوب مخاطبان مواجه شدند.

« آلبوم تصاویر »

دفعات مشاهده: 2407 بار   |   دفعات چاپ: 336 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4072