رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: ‌انتصاب های تازه در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲ |

‌انتصاب های تازه در دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر برخورداری، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، در احکام جداگانه ای افراد ذیل را در مسوولیت های مذکور منصوب نمود.
•  دکتر امید وحیدی را در تاریخ 23/8/95 برای مدت دو سال به سمت «مدیر فرهنگی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گازدانشگاه»
•  دکتر سید محمد موسوی گزافرودی در تاریخ29/8/95 برای مدت دو سال به سمت «مدیر گروه راه آهن برق و کنترل و علائم دانشکده مهندسی راه آهن»
•  دکتر سید هاشم مسدد در تاریخ 29/8/95 برای مدت دو سال به سمت «معاون آموزشی دانشکده معماری و شهرسازی»
•  همچنین دکتر برخورداری، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، در حکم جداگانه ای برای مدت دو سال  دیگر  دکتر محمدعلی شفیعا را در سمت «مدیر گروه تکنولوژی صنعتی دانشکده مهندسی صنایع » ابقاء نمود.
 ‌روابط عمومی دانشگاه، ابقاء و انتصابات شایسته فوق را به نامبردگان تبریک عرض نموده، برای این عزیزان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2603 بار   |   دفعات چاپ: 308 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789