اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری دومین دوره جشنواره ملی انرژی‌های تجدیدپذیر در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۱ |

برگزاری دومین دوره جشنواره ملی انرژی‌های تجدیدپذیر در دانشگاه علم و صنعت ایران

دومین دوره جشنواره ملی انرژی‌های تجدیدپذیر با حمایت ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در روزهای 5 و 6 بهمن ماه سال جاری در دانشکده مهندسی  مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
این جشنواره در محورهای تخصصی انرژی های خورشیدی، آبی ، بادی، زمین گرمایی،  زیست توده، هیدروژن و پیل سوختی، انرژیهای ترکیبی و سایر زمینه‌ های مرتبط  و همچنین در حوزه های  اختراع و نوآوری، طرح های توسعه ای و کاربردی برگزار می گردد.
 از کلیه نوآوران، کارآفرینان، دانشجویان، اساتید و متخصصان دعوت به عمل می‌آید ایده ها و طرح های خود را در این جشنواره ملی مطرح کرده و ضمن برخورداری از هدایای نفیس برای طرح‌های برتر، از فرصت برقراری ارتباط با شرکت های صنعتی فعال در  صنایع وابسته بهره مند شوند.
 لازم به ذکر است که مطابق مصوبه شورای عالی جشنواره، ثبت نام و داوری مرحله نخست طرح ها رایگان انجام می شود و وجهی بابت هزینه داوری اخذ نمی شود. پس از پایان مهلت ثبت نام، طرح ها با حضور هیئت داوری علمی بررسی و از طرح های منتخب برای شرکت در جشنواره دعوت می شود. در پایان جشنواره به سه تیم برگزیده هدایای مالی نفیسی از طرف ستاد توسعه فناوری انرژی تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جهوری اهدا خواهد شد.
 با توجه به اینکه بسیاری از شرکت های فعال در زمینه انرژی های تجدیدپذیر در جشنواره حاضر خواهند شد، فرصت مناسبی برای محققان و پژوهشگران این عرصه فراهم می شود تا طرح های پژوهشی خود را در این جشنواره معرفی کنند.
 همزمان با برگزاری این جشنواره، کارگاه های تخصصی و مسابقه تولید محتوای چندرسانه‌ای برگزار شده و یک نمایشگاه صنعتی نیز با هدف معرفی شرکت های برتر و کسب و کارهای موفق در حوزه فناوری انرژی های تجدید پذیر برگزار خواهد شد. لذا از واحد های صنعتی فعال در این زمینه برای شرکت در این نمایشگاه نیز دعوت به عمل می آید.
مهلت ثبت نام طرح ها که از 15 آبان ماه آغاز شده، تا 15 آذرماه ادامه دارد و زمانبندی اعلام طرح های منتخب برای حضور در نمایشگاه جشنواره یکم تا 15 دی ماه است.
از نوآوران، کارآفرینان، دانشجویان، اساتید و متخصصان دعوت به عمل می‌آید ایده ها و طرح های خود را در این جشنواره ملی مطرح کرده و ضمن برخورداری از هدایای نفیس برای طرح‌های برتر، از فرصت برقراری ارتباط با شرکت های صنعتی فعال در صنایع وابسته بهره مند شوند.
علاقمندان برای ثبت نام جهت ارسال طرح به جشنواره می توانند به سایت اطلاع رسانی به نشانی http://reaward.ir مراجعه کنند. همچنین کانال تلگرام اطلاع رسانی جشنواره@reaward می باشد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2298 بار   |   دفعات چاپ: 435 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4072