مدیریت دانشکده::
مستندات و فرمها::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: برگزاری دومین دوره مسابقات دانشجویی مکانیک سیالات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۵ |

علم مکانیک سیالات در بیشتر رشته‌های مهندسی به‌ویژه مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی کشاورزی، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک، و مهندسی پزشکی کاربرد دارد و طیف وسیعی از دانشجویان و اساتید را در‌گیر می‌کند. لذادر جهت عملیاتی کردن اهداف فوق در موضوع بین رشته ای مکانیک سیالات، در سال 1394 اولین دوره مسابقات دانشجویی مکانیک سیالات به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید. به عنوان اهداف اصلی برگزاری این مسابقه به موارد زیر میتوان اشاره کرد:

• آموزش طراحی و مهارت حل مسایل بصورت عملی
  • تقویت روحیه خلاقیت، نوآوری و فناوری
  • ایجاد ارتباط بیشتر میان مفاهیم تئوری و کارکردهای تجربی
  • ارتباط علمی بین دانشگاههای ایران
  • علاقهمند کردن دانشجویان برای ادامهی تحصیل در این شاخه در مقاطع بالاتر

علاوه بر اهداف فوق این مسابقات فرصت لازم برای همفکری بین اساتید دانشگاه و فعالان در صنایع مرتبط جهت نزدیک نمودن آموزش های مهندسی به نیازهای تحقیقاتی و فناوری صنایع را فراهم می نماید.

در جهت تداوم این حرکت "دومین دوره مسابقات دانشجویی مکانیک سیالات " با همکاری دانشگاهیان، سازمانها و متخصصان در روزهای 18 و 19 اسفند ماه 1395 در دانشگاه اصفهان برگزار میگردد. امید است با مشارکت فکری و حمایت معنوی همه دست اندرکاران و ترغیب دانشجویان به استفاده از این فرصت، اهداف فوق محقق گردد.

"دومین دوره مسابقات دانشجویی مکانیک سیالات "

دفعات مشاهده: 2748 بار   |   دفعات چاپ: 494 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4072