اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: فارغ التحصیل دانشگاه علم و صنعت ایران جایزه بین المللی یوسرن در زمینه علوم فیزیک را کسب کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۳ |

✅ ‌دکتر جمشید آقایی، فارغ التحصیل دکترای مهندسی برق با گرایش قدرت از دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1388، به عنوان یکی از پنج دانشمند برتر جوان زیر 40 سال، جایزه بین المللی یوسرن در زمینه علوم فیزیک را از آن خود کرد.

✅ ‌یوسرن، شبکه علمی آموزشی و پژوهشی جهانی است که اعضای آن را دانشمندان برنده جایزه نوبل و دانشمندان یک درصد برتر دنیا که هرساله از سوی موسسه ISI معرفی می شوند، تشکیل می دهند و هم اینک بیش از 2 هزار و 200 نفر از بیش از 60 کشور عضو فعال این شبکه علمی آموزشی و پژوهشی جهانی هستند.

✅ ‌چهار دانشمند برتر دیگر، از کشورهای بلژیک، هلند، آمریکا و یک دانشمند ایرانی الاصل از دانشگاه هاروارد آمریکا هستند که در زمینه های علوم پزشکی، علوم اجتماعی، علوم فرمال و بیولوژیک برگزیده شدند.

✅ ‌جمشید آقایی، متولد 1360 و دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی برق با گرایش قدرت از دانشگاه علم و صنعت ایران و پسا دکترا از دانشگاه ولنگانگ استرالیا، دانشیار مهندسی برق قدرت دانشگاه صنعتی شیراز و جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان در سال ٢٠١٥ از سوی موسسه جهانی ISI است.

✅ ‌انتشار بیش از 90 عنوان مقاله علمی در مجله های معتبر بین المللی، ارائه بیش از ٥٠ مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، عضو هیات داوران مجلات علمی بین المللی، عضو برجسته (senior member) انجمن مهندسین برق و الکترونیک دنیا (ieee) و اخذ جایزه تلاش (Endeavour award) از سوی وزیر علوم استرالیا از جمله افتخارات این دانشمند جوان ایرانی است.

✅ ‌جایزه جهانی یوسرن از امسال پایه ریزی شده و در جوامع علمی جهان ، به نوبل جوانان مشهور است، نخستین جشنواره و کنگره بین‌المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی، هشتم تا دهم نوامبر امسال برابر هجدهم تا بیستم آبان ماه جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

✅ ‌این کنگره در سال 2017 در دانشگاه خارکیف اوکراین و درسال 2018 در وین اتریش برگزار می‌شود و فرانسه یکی از کشورهای متقاضی برای میزبانی این کنگره در سال 2019 میلادی است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 3139 بار   |   دفعات چاپ: 1105 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4072