اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: گردهمایی بزرگ دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۳ |

گردهمایی بزرگ دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

گردهمایی بزرگ دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، دکتر ارجمندی (مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه)، معاونان و اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده ها، مسئولان سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمع زیادی از دانشجویان، پنج شنبه بیستم آبانماه 1395 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدای این گردهمایی، دکتر ارجمندی ضمن خیرمقدم گویی به حاضران در جلسه، هدف از برگزاری گردهمایی  دانشجویان شاهد و ایثارگر را بررسی راهکارهای پیشرفت علمی و آموزشی، ایجاد ارتباط دانشجویان با مسئولان دانشگاه، تقویت و هدفمندسازی فعالیت های دانشجویان شاهد و ایثارگر برای به ثمر نشستن استعدادهای آنان و همچنین ایجاد خودباوری و توانمندی در دانشجویان شاهد بیان کرد.
سپس دکتر برخورداری(رییس ستاد شاهد و ایثارگر و رئیس دانشگاه)، ضمن تاکید بر توانمندی های دانشجویان شاهد و ایثارگر و تشریح وظایفی که این دانشجویان به عهده دارند، بیان داشت: دانشجویان شاهد و ایثارگر سهمیه ندارند، بلکه در این مملکت سهم دارند. سهم آنان این است که همچون پدرانشان که دیروز از مرزهای این سرزمین با جان خود حراست کردند و امنیت و توانمندی را برای ما به ارمغان آوردند، امروز در عرصه های مختلف از انقلاب اسلامی و آرمان های آن و این مملکت دفاع نمایند.
وی در ادامه افزود: دانشگاه و مسئولین آن همچون گذشته در حد توان، آمادگی تقویت بنیه علمی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر را دارند و مدیریت شاهد و ایثارگر در این مدت، حرکت های خوبی را شروع کرده است. وی ابراز امیدواری کرد بهره های لازم از گردهمایی کسب شود.
در ادامه این جلسه، دکتر جعفری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع) در سخنرانی خود، توانمندی ها و راهکارهای پیشرفت علمی جامعه ایثارگران را مورد بررسی قرار داد.
این گردهمایی در ادامه در قالب دو کارگروه تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به کار خود ادامه داد.
کارگروه تحصیلات تکمیلی با حضور دکتر بلندی(مدیر مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه) و دکتر کلانتر (معاون آموزش دانشگاه) و دیگر اساتید به کار خود ادامه داد و کارگروه کارشناسی با حضور حجت الاسلام و المسلمین فرجی(مشاور فرهنگی و جوانان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) و دکتر هاشمیان زاده و تعدادی از اساتید مشاور به بررسی محورهای گردهمایی پرداختند.
در این دو کارگروه که فعالیت آنها چندین ساعت ادامه داشت دانشجویان نقش فعالی داشته و محورهای این گردهمایی را پیگیری کردند.
گفتنی است این اولین بار است که چنین گردهمایی با محورهای کاری فوق الذکر در دانشگاهها و مراکز علمی و آموزشی و با حمایت سازمان بنیاد شهید برگزار می شود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2331 بار   |   دفعات چاپ: 417 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4098