مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: دوشنبه مورخ ۲۵ آذر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: برگزاری جلسه فرهنگی اساتید دانشکده مهندسی صنایع با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین کریمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۳ |

اولین جلسه فرهنگی اساتید دانشکده مهندسی صنایع در سال تحصیلی جدید با سخنرانی حجه‏الاسلام و المسلمین کریمی پیرامون « نقش حضرت زینب سلام الله علیها پس از حادثه عاشورا » روز دوشنبه مورخ بیست و ششم مهرماه ماه 1395 (از ساعت 12:45 تا 14) برگزار گردید.

جلسه با روخوانی سوره مبارکه فجر توسط اساتید حاضر در جلسه آغاز و سپس جناب آقای دکتر معینی از اساتید دانشکده مهندسی صنایع تفسیری کوتاه از آیات قرائت شده ارائه نمودند. در ادامه برنامه اهداء جوایز مسابقه کتابخوانی عید غدیر  (کتاب ذره‌ای از بی‌نهایت: گزیده‌ای داستان‌های کوتاه از کرامات حضرت امام علی علیه السلام) که ویژه کارکنان دانشکده‌های مهندسی صنایع و مهندسی پیشرفت برگزار شده بود، برگزار شد. در این بخش از خانم‌ها رجبی، رحمتی، هادیان، حنفی‌زاده و آقایان بیدی، کرابی و رجبی به عنوان برگزیدگان مسابقه کتابخوانی تقدیر به عمل آمد.

در ادامه جلسه حجه الاسلام و المسلمین کریمی به تبیین برخی مفاهیم و عبارات سوره مبارکه فجر و ارتباط معنایی آن با قیام حضرت اباعبدالله پرداختند. ایشان کسب مقام رضایت خداوند متعال و رعایت ملاحظات آن در نیت و عمل را رمز کلیدی رستگاری برشمردند. همچین ایشان ضمن بازخوانی رفتار و گفتار عزت آفرین حضرت زینب سلام الله علیها در برخورد با مصائب واقعه عاشورا و حوادث پس از آن، سیره آن بانوی صبور را منطبق بر رضای خداوند متعال دانسته و بر پیروی از  سیره آن بانوی مطهره تأکید کردند.

دفعات مشاهده: 2176 بار   |   دفعات چاپ: 329 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4004