اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: چند انتصاب و ابقا در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱ |

چند انتصاب و ابقا در دانشگاه

با احکام جداگانه دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، افراد زیر در دانشگاه منصوب و یا ابقا شدند.

اعضای کمیته دستگاهی برگزاری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره مشخص شدند

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) در احکام جداگانه ای، اعضای «کمیته دستگاهی برگزاری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره» را برای مدت دو سال به شرح زیر منصوب کرد:

1. دکتر سید محمدعلی برترابی(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی موادو متالورژی) با حکم مورخ 28/7/95

2. دکتر منصور سلطانیه(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی موادو متالورژی) با حکم مورخ 28/7/95

3. دکتر محسن فیضی (عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی) با حکم مورخ 28/7/95

4. دکتر اصغر محمدمرادی(عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی) با حکم مورخ 1/8/95

ابقای مدیر گروه در دانشکده شیمی

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، با حکم مورخ 27/7/95، دکتر بهشته سهرابی نظری را برای مدت دو سال دیگر در سمت «مدیر گروه شیمی فیزیک دانشکده شیمی» ابقا کرد.

انتصاب مدیر فرهنگی دانشکده مهندسی خودرو

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، با حکم مورخ 26/7/95، دکتر مسعود مسیح تهرانی را برای مدت دو سال به سمت «مدیر فرهنگی دانشکده مهندسی خودرو» منصوب کرد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2451 بار   |   دفعات چاپ: 322 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054