مدیریت دانشکده::
مستندات و فرمها::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: عضویت دکتر اشرفی زاده در کمیته علمی کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های مهندسی انرژی، آب و محیط زیست ::
 | تاریخ ارسال: 1395/7/25 |

در اسفند ماه سالجاری به همت دفتر توسعه پایدار دانشگاه " کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های مهندسی انرژی، آب و محیط زیست " برگزار میگردد.

نظر به فعالیتهای قابل توجه دانشکده در زمینه مسائل زیست محیطی و انرژی و برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیتهای دانشکده در این زمینه آقای دکتر اشرفی زاده با عضویت در کمیته علمی کنفرانس ملی توسعه پایدار  موافقت نمودند .

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت این کنفرانس به نشانی http://sdewe.ir مراجعه کنید.

دفعات مشاهده: 2356 بار   |   دفعات چاپ: 448 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4165