اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: بازدید رییس دانشگاه از غرفه دانشگاه در نمایشگاه نانو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۹ |

بازدید رییس دانشگاه از غرفه دانشگاه در نمایشگاه نانو

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، هفدهم مهرماه 1395 از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران در نهمین جشنواره فناوری نانو بازدید و با دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو دیدار و گفت و گو کرد.

در آخرین روز از برگزاری جشنواره فناوری نانو، دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، در محل نمایشگاه حضور یافت و ضمن بازدید از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران، با دکتر سعید سرکار(دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو) دیدار و گفت و گو کرد. دکتر برخورداری همچنن به همراه دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری) در مصاحبه ای با حضور خبرنگاران سه خبرگزاری ایسنا، ایرنا و مهر شرکت کرد.

در این نشست، دکتر محمدی(معاون پژوهش و فناوری)، دکتر کثیری(مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری)، دکتر پریسا حجازی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز و مدیر اجرایی غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران در نمایشگاه) و دکتر دکامین(مدیر روابط عمومی دانشگاه) رییس دانشگاه را همراهی می کردند و نیز دکتر بیت الللهی(رییس کمیته فنی استانداردهای نانو و عضو هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ایران) توضیحات لازم درباره محصولات نانو را به دکتر برخورداری ارایه کرد.

در نشست رییس دانشگاه با دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، راهکارهای توسعه بیشتر فناوری نانو در دانشگاه و استفاده از ظرفیت های بالقوه و بالفعل اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران در این زمینه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رییس دانشگاه بر عزم و اهتمام و توجه ویژه دانشگاه به نانو فناوری و نیز تجاری سازی محصولات تولید شده در این زمینه تاکید به عمل آورد. همچنین مقرر شد جهت هماهنگی های بیشتر، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، هماهنگ کننده جلسات بعدی رییس دانشگاه و دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو باشد.

نهمین جشنواره فناوری نانو، 14 تا 17 مهرماه 1395 با حضور 109 شرکت کننده (از جمله  ۱۷ مرکز دانشگاهی، پژوهشی، پارک علم و فناوری و مرکز رشد)، با هدف معرفی توانمندی‌ های کشور در بخش ‌های مختلف فناوری نانو و نمایش محصولات نانو تجاری ‌سازی شده، در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد. در این دوره از جشنواره با توجه به آغاز سند راهبردی 10 ساله دوم ستاد توسعه فناوری نانو، اهمیت تجاری سازی فناوری نانو و توسعه محصولات در تمامی سطوح و بخش‌ها نمود یافته بود.

گفتنی است امسال غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران در فضایی به وسعت 18 متر مربع برپا شد که در آن دانشگاه با عرضه 30 محصول، حضوری فعال داشت.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 1982 بار   |   دفعات چاپ: 361 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991