اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری سمینار پایداری در معماری خلاق در دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور اساتید دانشگاه فلورانس ایتالیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۸ |

نخستین سمینار تخصصی و کارگاه آموزش عالی «پایداری در معماری خلاق»، با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران، مرکز معماری ایران و دانشگاه فلورانس ایتالیا 28 تا 30 مهرماه 1395 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

این سمینار آموزشی برای نخستین بار، با حضور اساتیدی چون پروفسور مارکو سالا(استاد دانشگاه فلورانس ایتالیا)، دکتر مجید مفیدی(استادیار دانشگاه علم و صنعت ایران) و دکتر نازیلا خاقانی(دکترای معماری از دانشگاه فلورانس) برگزار خواهد شد.

معماری پایدار و فناوری خلاق؛ مقایسه ارزیابی بین المللی پایداری در معماری؛ انرژی های تجدید پذیر در ساختمان؛ منطقه پایدار و احیای شهری؛ اصول طراحی سامانه ایستا؛ باز زنده سازی بناهای مسکونی پایدار؛ بررسی نمونه موردی پروژه های برتر معماری پایدار (همراه با جزئیات اجرایی)؛ آموزش نرم افزار محاسبه دقیق سلول فوتو ولتاییک (ACCA SOLARIUS-TERMUS)و کارگاه عملی بـرای به چالش کشیدن آموخته های سمینار، عناوین و محورهای اصلی سمینار تخصصی «پایداری در معماری خلاق»، عنوان شده است.

به شرکت کنندگان در سمینار، گواهی شرکت در دوره از دانشگاه های فلورانس ایتالیا، علم و صنعت ایران و مرکز معماری ایران اهدا می شود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2281 بار   |   دفعات چاپ: 587 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4061