اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: دیدار مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه Bayreuth آلمان از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1395/7/14 |

دیدار مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه Bayreuth آلمان از دانشگاه علم و صنعت ایران

روز چهارشنبه 14 مهر ماه 1395 جلسه ‌ای با حضور مدیر روابط بین‌ الملل دانشگاه بایریوت (Bayreuth) آلمان در دفتر همکاریهای علمی و بین ‌المللی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیر همکاریهای علمی و بین ‌المللی، مدیر روابط عمومی و معاون پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی برگزار شد؛ دو طرف پس از معرفی توانمندی‌های خود در خصوص زمینه‌ های مورد علاقه برای همکاری مذاکره کردند. مقرر شد پس از بررسی زمینه ‌های همکاری، هماهنگی جهت اقدامات لازم توسط هر دو طرف صورت پذیرد.

دانشگاه بایریوت آلمان در نظام رتبه ‌بندی تایمز، دارای رتبه 251 در سال 2016-2015 می‌ باشد و در زمینه ‌های مهندسی به ویژه مهندسی پلیمر فعال است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1788 بار   |   دفعات چاپ: 339 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4044