اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: دیدار عضو شورای شهر تهران از دانشگاه علم وصنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۴ |

دیدار عضو شورای شهر تهران از دانشگاه علم وصنعت ایران

دکتر ولی الله شجاع پوریان (نماینده شورای اسلامی شهر تهران)، ظهر امروز، چهارشنبه 14 مهر 1395، ضمن بازدید از دانشگاه علم وصنعت ایران با اعضای هیات رییسه دانشگاه دیدار کرد.

طی این دیدار که در آن مدیر روابط عمومی، مدیر تربیت بدنی و مدیر اداره خوابگاه های دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، ضمن اشاره به همکاری های خوب شهرداری تهران و به ویژه شهرداری منطقه 4، خواستار افزایش تعاملات دوطرف و توجه بیشتر شهرداری تهران به دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان تنها مرکز آموزشی بزرگ و مادر در شرق تهران شد.

در ادامه، معاونان دانشگاه طی سخنانی جداگانه خواستار همکاری مالی شهرداری منطقه 4 در جهت توسعه فضاهای فرهنگی، آموزشی و ورزشی دانشگاه مانند مسجد، خوابگاه های دانشجویی متاهلی، مرکز اسناد علمی، پیست ورزشی و غیره شدند و این مساعدت را با توجه به عدم اختصاص بودجه پیش بینی شده دولت به دانشگاه، ضروری دانستند.

در پایان، دانشگاه آمادگی خود را برای آموزش پرسنل شهرداری از طریق اینترنت و با استفاده از امکانات مرکز آموزش مجازی اعلام کرد و دکتر شجاع پوریان( نماینده شورای اسلامی شهر تهران)، نیز برای تحقق خواسته های دانشگاه، قول پیگیری و همکاری داد

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 1738 بار   |   دفعات چاپ: 310 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر