اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: حضور فعال دانشگاه علم و صنعت ایران در نهمین جشنواره فناوری نانو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۴ |

حضور فعال دانشگاه علم و صنعت ایران در نهمین جشنواره فناوری نانو

دانشگاه علم و صنعت ایران در نهمین جشنواره فناوری نانو که از امروز 14 مهر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرده حضوری فعال دارد.

دانشگاه در این نمایشگاه 30 محصول عرضه نموده و علاوه بر این گزارشی نیز از عملکرد دانشگاه در زمینه فناوری نانو ارائه خواهد شد.

شایان ذکر است نمایشگاه فناوری نانو از امروز تا شنبه 17 مهرماه از ساعت 10 صبح تا 18 بعدازظهر در سالن خلیج فارس (44) نمایشگاه بین المللی تهران دایر می باشد. از اساتید محترم و دانشجویان گرامی جهت بازدید از غرفه دانشگاه (33) دعوت به عمل می آید.

ایران رتبه ششم دنیا در شاخص تولید علم نانو در سال 2016 میلادی را دارد و بیش از 300 محصول را با استفاده از فناوری نانو تجهیز کرده و بیش از 150 شرکت تولیدی در این زمینه فعال است و کشور ما بیش از 31.4 میلیون دلار محصولات فناوری نانو در بخش صادرات داشته‌ است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1738 بار   |   دفعات چاپ: 358 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054