اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: اعضای شورای راهبری مدیریت سبز منصوب شدند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۴ |

اعضای شورای راهبری مدیریت سبز منصوب شدند

با حکم ریاست دانشگاه، اعضا، نایب رییس و دبیر شورای راهبری مدیریت سبز منصوب شدند.

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، طی احکام جداگانه ای در تاریخ 13/7/95 و برای مدت دو سال؛ دکتر سید حسین سیدین(معاون اداری و پشتیبانی) را به عنوان «عضو و نایب رییس شورای راهبری مدیریت سبز» و دکتر سعید رستگاری(مدیر دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات) را به عنوان«عضو و دبیر شورای راهبری مدیریت سبز» تعیین کرد.

رییس دانشگاه همچنین دکتر محمدرضا نعیمی جمال(مدیرکل امور اداری)، دکتر احد قائمی(مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه)، دکتر بیژن غفاری قمی(مدیر امور خدمات و پشتیبانی)، دکتر سید مصطفی حسینعلی پور و دکتر سوسن روشن ضمیر را برای مدت دو سال به عنوان «عضو شورای راهبری مدیریت سبز» تعیین کرد.

شایان ذکر است دکتر سید حسین سیدین استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دکتر محمد رضا نعیمی جمال، استاد دانشکده شیمی، دکتر بیژن غفاری استاد دانشکده فیزیک، دکتر سعید رستگاری دانشیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دکتر سید مصطفی حسینعلی پور دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دکتر سوسن روشن ضمیر دانشیار دانشکده مهندسی شیمی ، نفت و گاز و دکتر احد قائمی، استادیار دانشکده مهندسی شیمی ، نفت وگاز هستند.

AWT IMAGE دکتر سید حسین سیدین، استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی
AWT IMAGE دکتر محمد رضا نعیمی جمال، استاد دانشکده شیمی
AWT IMAGE دکتر بیژن غفاری قمی، استاد دانشکده فیزیک
AWT IMAGE  دکتر سعید رستگاری، دانشیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی