مدیریت دانشکده::
اخبار و رویدادها::
مستندات و فرمها::
تسهیلات پایگاه ::
مدیریت امور دانش آموختگان::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

تور مجازی دانشگاه

:: تغییر نام دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۳۱ |

تغییر نام دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه

با تصویب هیات امناء و اعلام موافقت ریاست دانشگاه، نام دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران به «مهندسی شیمی، نفت و گاز» تغییر یافت.

هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران در ششمین نشست دور ششم خود با درخواست دانشکده مهندسی شیمی مبنی بر تغییر نام این دانشکده موافقت کرد. دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) نیز در نامه مورخ 95/6/12این موافقت را اعلام نمود. لذا نام دانشکده مهندسی شیمی رسما به «دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز» تغییر یافته و از این پس در مکاتبات اداری، عنوان جدید دانشکده ذکر خواهد شد.

دفعات مشاهده: 4459 بار   |   دفعات چاپ: 360 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3844