حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: اعلام زمانبندی ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۱۴ |

اعلام زمانبندی ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه

زمان ثبت نام پذیرفته شدگان سال 1395 مقطع کارشناسی ارشد دوره‌های روزانه، نوبت دوم، پردیس دو و آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران  اعلام شد.

بر اساس اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران، ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد دوره های روزانه و نوبت دوم دانشگاه علم و صنعت ایران، روزهای 15و 16 شهریورماه جاری و در دانشکده های مربوطه انجام خواهد پذیرفت.

همچنین ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد پردیس دو در روزهای 14 و 15 شهریور و ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد آموزش الکترونیکی دانشگاه، روزهای 14 تا 17 شهریور هر دو در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) صورت می پذیرد.

دانشجویان گرامی جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مدارک مورد نیاز به درگاه الکترونیکی معاونت آموزشی با آدرس زیر مراجعه کنند:

اداره روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن تبریک به دانشجویان گرامی و خانواده های ایشان، ایامی به یاد ماندنی و توفیقات مضاعف دانشجویان گرامی در مسیر پرفروغ دانش و بکارگیری آن را از درگاه حضرت باریتعالی خواستار است.

پیوند به کانال تلگرام دانشگاه

دفعات مشاهده: 11944 بار   |   دفعات چاپ: 426 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862