حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: نتایج چهلمین مسابقه‌ ریاضی دانشجویی ایران مشخص شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۶ |

نتایج چهلمین مسابقه‌ ریاضی دانشجویی ایران مشخص شد

مراسم اختتامیه چهلمین مسابقه‌ ریاضی دانشجویی ایران، امروز ششم شهریورماه 1395 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

در این مراسم که با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه علم و صنعت ایران، رییس انجمن ریاضی ایران، سفیر کره جنوبی در ایران، نماینده بنیاد ملی نخبگان، عضو شورای اجرایی انجمن ریاضی ایران، رییس کمیته علمی مسابقات ریاضی دانشجویی و مسئولان دانشکده ریاضی دانشگاه برگزار شد، با اهدای لوح و هدایایی از نفرات و تیم های برگزیده چهملین مسابقه‌ ریاضی دانشجویی ایران تقدیر به عمل آمد.

دکتر قیراطی(رییس کمیته علمی مسابقات ریاضی انجمن علمی ریاضی ایران)، تیم ها و نفرات برگزیده این دوره از مسابقات را به شرح زیر اعلام کرد:

الف) تیم های برگزیده:

رتبه اول، دانشگاه صنعتی شریف. رتبه دوم، دانشگاه تهران. رتبه سوم، دانشگاه صنعتی اصفهان. رتبه چهارم، دانشگاه شهید باهنر کرمان. رتبه پنجم، دانشگاه صنعتی امیرکبیر.

ب) نفرات برگزیده:

مدال طلا: نفر اول، شایان غلامی(دانشگاه صنعتی شریف)؛ نفر دوم، ابوالفضل نجفیان(دانشگاه صنعتی شریف)؛ نفر سوم، علیرضا عطایی(دانشگاه صنعتی شریف).

مدال نقره: نفر اول، امیر پرتوفرد(دانشگاه صنعتی شریف)؛ نفر دوم، مجتبی عبدالملکی(دانشگاه صنعتی شریف)؛ نفر سوم، امیر حمزه خوشنام(دانشگاه شهید باهنر کرمان)؛ نفر چهارم، کیوان میرزایی(دانشگاه فردوسی مشهد)؛ نفر پنجم، امین صوفیانی(دانشگاه تهران)؛ نفر ششم، محسن قدرتی(دانشگاه صنعتی اصفهان)؛ نفر هفتم، سید نیما مکی آبادی(دانشگاه شهید باهنر کرمان)؛ نفر هشتم، سجاد نصیرزاده(دانشگاه تبریز)؛ نفر نهم،سهام الدین بهرامی نسب(دانشگاه تهران)؛ نفر دهم، امیرمحمد اوحدی(دانشگاه صنعتی امیرکبیر)؛ نفر یازدهم، امین کفاش زاده(دانشگاه شیراز)؛ نفر دوازدهم، پگاه پورنجفی(دانشگاه صنعتی اصفهان).

مدال برنز: نفر اول، علی ناصر بخت(دانشگاه خوارزمی)؛ نفر دوم، بنیامین دلشاد(دانشگاه تهران)؛ نفر سوم، احمدرضا مرادزاده(دانشگاه شاهد)؛ نفر چهارم، مهیار حسنی(دانشگاه امیرکبیر)؛ نفر پنجم، علیرضا سلحشوری(دانشگاه امیرکبیر)؛ نفر ششم، سپهر حاجبی(دانشگاه صنعتی اصفهان)؛ نفر هفتم، امید مومن زاده(دانشگاه صنعتی اصفهان)؛ نفر هشتم، سید ماهور علویون(دانشگاه علم و صنعت ایران)؛ نفر نهم، زهرا رشادت(دانشگاه شهید بهشتی)؛ نفر دهم، محمد اسماعیلی(دانشگاه صنعتی امیرکبیر)؛ نفر یازدهم، خشایار باروتی(دانشگاه تهران)؛ نفر دوازدهم، سیده فاطمه ارفعی(دانشگاه صنعتی امیرکبیر)؛ نفر سیزدهم، امیرحسین شاکر(دانشگاه تهران)؛ نفر چهاردهم، نیما رضایی(دانشگاه صنعتی خواجه نصیر)؛ نفر پانزدهم، احمد رحمتی(دانشگاه قم)؛ نفر شانزدهم، مهرداد انواری(دانشگاه بناب)؛ نفر هفدهم، مریم نوروزی(دانشگاه شیراز)؛ نفر هجدهم، محمدمهدی طاهری(دانشگاه شهید باهنر کرمان)؛ نفر نوزدهم، سیده آیلار موسوی(دانشگاه تبریز).

گفتنی است چهلین مسابقه‌ ریاضی دانشجویی ایران سوم تا ششم شهریورماه به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران و توسط انجمن ریاضی ایران برگزار شد که در آن170 دانشجوی ریاضی در قالب 35 تیم طی دو روز به رقابت پرداختند.

.***پیوند به کانال تلگرام دانشگاه ***

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2819 بار   |   دفعات چاپ: 671 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code