درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: انتخاب نفر برگزیده سومین جشنواره ملی ایثار
:: کلاس های آموزش فرهنگی کارکنان با همکاری بسیج کارکنان و دفتر برنامه، بودجه و طرح / نیمسال دوم 1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها / 21 اسفند 1397
:: برگزاری نشست گرامیداشت اساتید خانم، همراه با تبادل نظر با هیات رییسه دانشگاه / 21 اسفند 1397
:: کرسی آزاداندیشی اساتید با موضوع نقش دانشگاه در انقلاب اسلامی ایران/ 13 اسفند 1397
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: بخشنامه جدید سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص سنوات ارفاقی دانشجویان شاغل به تحصیل در مقاطع مختلف ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۵/۲۴ |

به اطلاع دانشجویان پسر دارای معافیت تحصیلی می رساند نحوه استفاده از سنوات ارفاقی که از تاریخ ۹۵/۷/۱ براساس بخشنامه سازمان وظیفه عمومی ناجا اجرایی خواهد شد، در فایل ضمیمه شرح داده شده است. به دانشجویان پسر دارای معافیت تحصیلی توصیه اکید می گردد فایل پیوستی را مطالعه نمایند. لازم به ذکر است مطابق قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب آبان ۹۰ حداکثر معافیت تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیل به شرح زیر میباشد:

۱- کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته: ۳ سال

۲- کارشناسی پیوسته : ۵ سال

۳- دکترای تخصصی: ۶ سال

دانشجویی که نتواند در مدت مذکور تحصیل خود را به پایان برسد در صورت داشتن شرایط مندرج در فایل پیوستی و با حکم شورای موارد خاص می تواند از سنوات ارفاقی بهره مند گردد.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

دریافت فایل سنوات ارفاقی

دفعات مشاهده: 3692 بار   |   دفعات چاپ: 362 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3862