حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: بازدید هیات دانشگاهی آلمان از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۵/۲۰ |

بازدید هیات دانشگاهی آلمان از دانشگاه علم و صنعت ایران

یک هیات دانشگاهی آلمانی متشکل از فولکر ریکه (مدیرکل امور بین الملل وزارت آموزش و تحقیقات آلمان)، معاون مدیر کل امور بین الملل و اداره همکاری با آسیا و اقیانوسیه، مشاور رئیس موسسه لیبنیز، رئیس امور بین الملل مرکز تحقیقات زمین شناختی آلمان ، (GFZ) و رئیس بخش  پروژه های فرا مرزی  DAADدر خاورمیانه، آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین،  روز چهارشنبه 20 مرداد ماه 1395، از دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید نمودند. این بازدید با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه شامل معاون پژوهشی، معاون آموزشی، مدیر امور پژوهش، مدیر امور اداری، مدیر روابط عمومی ، مدیر تحصیلات تکمیلی، رئیس موسسه کامپوزیت ایران، معاون آموزشی دانشکده مهندسی راه آهن ، مدیر و کارشناسان  دفتر همکاریهای علمی و بین‌المللی دانشگاه، و نیز کارشناس مرکز همکاریهای علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه پس از خوشامد گویی توسط معاون پژوهشی دانشگاه و اظهار علاقمندی ایشان در خصوص اجرای پروژه های کار بردی مورد علاقه دوطرف از جمله بحث گرمایش زمین، کمبود منابع آبی و انرژی های نو، مدیر دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه معرفی مختصری از توانمندیهای دانشگاه در زمینه های مختلف  ارائه نمود. سپس مدیرکل امور بین الملل وزارت آموزش و تحقیقات آلمان گزارشی در خصوص نحوه همکاری های دوجانبه علمی کشور آلمان با سایر کشورها ارائه کرد. در ادامه، دو طرف به بحث و تبادل نظر در خصوص همکاریهای علمی بین دو کشور از جمله رایزنی در باره چگونگی ایجاد دانشگاه و یا مرکز تحقیقاتی مشترک ایران و آلمان  پرداختند.

در پایان پس از صرف ناهار، هیات آلمانی از آزمایشگاه کارگاه مهندسی خط وآزمایشگاه ترمزهای قطار در دانشکده مهندسی راه آهن و همچنین  موسسه کامپوزیت ایران بازدید به عمل آوردند.

آلبوم تصاویر

.

دفعات مشاهده: 2436 بار   |   دفعات چاپ: 337 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code