دانشکده::

انجمن علمی معماری و شهرسازی

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: اولین کنگره بین المللی معماری هدف ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۵/۴ |

با استعانت از خداوند متعال، اولین کنگره بین المللی معماری هدف بصورت کاملا تخصصی توسط موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی و با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران، انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران و حمایت علمی دانشگاه های داخلی و بین المللی در آذرماه 1395 در شهر شیراز برگزار می گردد. قابل ذکر است سازمان نظام مهندسی کل کشور، دانشگاه پیام نور کشور، سازمان شهرداری ها و دیگر ارگان ها و موسسات پژوهشی به عنوان حامیان علمی- معنوی این کنفرانس ایفای نقش می نمایند .

کنگره معماری هدف از بزرگترین سمینارهای تخصصی معماری ایران و خاورمیانه است که در بخش عنوان، موضوعات و تک محوری بودن کمتر دانشگاهی بطور تخصصی در این زمینه فعالیت نموده است.
حضور پررنگ متخصصان و اساتید برجسته بین المللی در این کنگره و حمایت 7 دانشگاه خارجی و چند دانشگاه داخلی از جمله دانشگاه علم و صنعت ایران نقطه متمایز این کنگره می باشد. طبق برنامه ریزی های صورت گرفته علاوه بر ارائه شفاهی مقالات، بخش های زیر نیز در این کنگره در نظر گرفته شده اند:

- سخنرانی کلیدی اساتید برجسته داخلی و بین الملی
- برگزاری کارگاه های آموزشی- پژوهشی
- برگزاری نشست های علمی- تخصصی
- برپایی نمایشگاه تخصصی معماری

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت archconf.kharazmii.com  مراجعه نمایید.پوستر

دفعات مشاهده: 1997 بار   |   دفعات چاپ: 385 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر