دانشکده::

انجمن علمی معماری و شهرسازی

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: دومین کنفرانس بین المللی شهرسازی، مدیریت و توسعه شهری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۵/۴ |

پس از برگزاری موفق اولین دوره کنفرانس بین المللی شهرسازی، مدیریت و توسعه شهری با عنایت پروردگار متعال، دومین دوره این کنفرانس با همکاری دانشگاه ها، انجمن ها و سازمان های مرتبط، در مهرماه سال 1395 در شهر فرهنگی و تاریخی شیراز برگزار خواهد شد. بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و مدیران دعوت می شود تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای پژوهشی خود در زمینه های مختلف شهرسازی، با این کنفرانس همکاری نموده و بر غنای آن بیفزایند.

طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، در این کنفرانس نشست های علمی، نشست های ارائه پوستری، سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی، ارائه موردکاوی و برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی هدفمند در نظر گرفته شده است.

همچنین زبان رسمی کنفرانس زبان های فارسی و انگلیسی است و مقالاتی که به زبان انگلیسی ارسال می شوند، باید به زبان انگلیسی ارائه شوند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت http://uconf.kharazmii.com مراجعه نمایید.پوستر

دفعات مشاهده: 1416 بار   |   دفعات چاپ: 319 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر