حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: دفاعیه دکتری در دانشکده ریاضی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۱۳ |

دفاعیه دکتری در دانشکده ریاضی

محمدتقی رحیمی (دانشجوی دوره دکتری ریاضی)، بیست و یکم تیرماه 1395 از رساله دکتری خود با عنوان «بهینه سازی مسائل مالی بورس بااستفاده ازآنتروپی» دفاع می کند.

چکیده این رساله که راهنمایی آن را دکتر غلامحسین یاری بر عهده دارد، به شرح زیر است.

چکیده:
هدف اصلی در این رساله، ارائه مدل و راهکارهای نوین در حل مسائل مالی و کاربردی بورس با استفاده از اصول آنتروپی می باشد. در این رساله، با ورود به مسائل مالی که عموماً با ابهام سروکار دارند و بهینه سازی مسائل مربوط به پیشامدها، سعی بر پیش بینی بهتر قیمت آینده سهام می گردد. سپس با استفاده از پیش بینی های انجام شده، مسائلی از قبیل تنظیم بهترین سبد سهام و همچنین قیمت گذاریبرای اختیار خرید، با استفاده از مدل های پیشنهاد شده، قابل حل و ارائه طریق می باشد. البته بهبود اصول آنتروپی در محیط های فازی و تعریف آن در محیط های فازی شهودی با استفاده از اعتبار، امکان و لزوم نیز از دیگر کارهای انجام شده در این رساله می باشد.

دفعات مشاهده: 3101 بار   |   دفعات چاپ: 504 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781