حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: گزارش مرحله اول طرح سطح بندی و رتبه بندی دانشگاه های دولتی اعلام شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۵ |

گزارش مرحله اول طرح سطح بندی و رتبه بندی دانشگاه های دولتی اعلام شد

بر اساس گزارش اخیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از نتایج طرح سطح بندی و رتبه بندی دانشگاههای دولتی کشور، دانشگاه علم و صنعت ایران در سطح اول دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تخصصی کشور قرار دارد.

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر (معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) گزارش مرحله اول طرح سطح بندی و رتبه بندی دانشگاه های دولتی را اعلام کرد .بر اساس گزارش وی، دانشگاه علم وصنعت ایران در کنار دانشگاههای صنعتی اصفهان، صنعتی امیر کبیر، صنعتی شریف و علامه طباطبایی در سطح اول دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تخصصی قرار دارند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، متن کامل این گزارش بدین شرح است:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تحقق اهداف مصرح در برنامه پنج ساله پنجم توسعه کشور، از جمله بند «و» ماده 15 دالّ بر استقرار «نظام جامع نظارت، ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه های کشور»، طرح سطح بندی و رتبه بندی دانشگاه های دولتی کشور را از خردادماه 1394 در قالب یک پروژه مطالعاتی معتبر و با مشارکت خبرگان و متخصصان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور آغاز نمود. اکنون پس از یک سال بررسی کارشناسی دقیق، نتایج مرحله نخست آن که مشتمل بر سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی و حاصل تجزیه و تحلیل اطلاعات معتبر جمع آوری شده حول معیارها و شاخص های تعریف شده از قریب به 70 دانشگاه و موسسه آموزش عالی دولتی می باشد را بشرح زیر و در دو دسته جامع و تخصصی اعلام می نماید.

نتایج سطح بندی:

الف: دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تخصصی (به ترتیب الفبا)

سطح یک شامل: صنعتی اصفهان – صنعتی امیر کبیر – صنعتی شریف – علامه طباطبائی – علم و صنعت ایران

سطح دو شامل: صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی – علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان – صنعتی بابل – صنعتی سهند تبریز – هنر

سطح سه شامل: تحصیلات تکمیلی صنعتی و فنّاوری پیشرفته – صنعتی جندی‌شاپور – هنر اسلامی تبریز – هنر اصفهان

سطح چهار شامل: صنعتی قم – صنعتی کرمانشاه – فنّاوری‌های نوین قوچان – هنر شیراز

ب: دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جامع (به ترتیب الفبا)

سطح یک شامل: اصفهان – تبریز – تربیت مدرس – تهران – شهید بهشتی – شیراز  -- فردوسی مشهد

سطح دو شامل: ارومیه – الزهرا (س) – بوعلی‌سینا – بیرجند – خوارزمی – رازیزنجان – سیستان و بلوچستان – شهید چمران اهواز – شهید باهنر کرمان – کاشان - گیلان – یزد

سطح سه شامل: اراک – ایلام – بجنورد – بین المللی امام خمینی (ره) – حکیم سبزواری – خلیج فارس – دامغان – زابل – شهرکرد – شهید مدنی – قم – گلستان _ ولی‌عصر (عج) رفسنجان –کردستان – لرستان – هرمزگان – یاسوج

سطح چهار شامل: آیت‌الله حائری میبد – بزرگمهر قائنات – تربت حیدریه – حضرت معصومه (س) – سلمان فارسی کازرون – سید جمال الدین اسدآبادی – کوثر بجنوردملایر – نهاوند – نیشابور

بر اساس این نتایج، دانشگاه ها از طریق ارزیابی از وضعیت عملکرد خود می توانند با استفاده از اطلاعاتی که به طور منظم و پیوسته در حوزه های مختلف تخصصی دریافت می کنند، مزیت های رقابتی خود را در راستای تحقق سندهای بالادستی توسعه ملی و تحول آموزش عالی رصد نمایند. ضمن اینکه اساسا سطح بندی و رتبه بندی دانشگاهها یک ابزار کارآمد و قابل اتکا به سوی تحول و توسعه هدفمند در هر یک از زیر نظام های آموزش عالی کشور محسوب می شود.

گفتنی است ارزیابی به عمل آمده به طور مستمرادامه خواهد یافت و مضافا اینکه نتایج سطح بندی آن دسته از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی که اطلاعات درخواست شده را تکمیل نکرده اند در دوره های بعدی منظور خواهد شد.

دفعات مشاهده: 4177 بار   |   دفعات چاپ: 450 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862