معرفی واحد بسیج اساتید::
آلبوم تصاویر::
نشریه نبأ::

عضویت در خبرنامه
:: تاثیر عزم راسخ در جوارح و اعضاء ::

عزم راسخ انسان، بدن را به کار می‌گیرد، نیروهای خفتۀ در بدن را بیدار می‌کند، به او نیرو می‌بخشد. لذا کسانی که در حال معمولی، راه رفتن معمولی هم برایشان آسان نیست، اما وقتی خطر مرگی وجود دارد، می‌بینید مثل جوانها می‌دوند!

کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1439 بار   |   دفعات چاپ: 322 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 3760