معرفی واحد بسیج اساتید::
آلبوم تصاویر::
نشریه نبأ::

عضویت در خبرنامه
:: تاثیر عزم راسخ در جوارح و اعضاء ::

عزم راسخ انسان، بدن را به کار می‌گیرد، نیروهای خفتۀ در بدن را بیدار می‌کند، به او نیرو می‌بخشد. لذا کسانی که در حال معمولی، راه رفتن معمولی هم برایشان آسان نیست، اما وقتی خطر مرگی وجود دارد، می‌بینید مثل جوانها می‌دوند!

کلیک کنید

دفعات مشاهده: 708 بار   |   دفعات چاپ: 176 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.176 seconds with 902 queries by yektaweb 3535