حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: راه اندازی کانال رسمی دانشگاه علم و صنعت ایران در تلگرام ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۱۲ |

راه اندازی کانال رسمی دانشگاه علم و صنعت ایران در تلگرام

کانال رسمی خبر رسانی دانشگاه علم و صنعت ایران در شبکه اجتماعی تلگرام با هدف پاسخگویی به نیازهای خبری و اطلاع رسانی اساتید، دانشجویان، کارکنان و دانش آموختگان  و دسترسی سریع و آسان به اخبار و دستاوردهای این دانشگاه همزمان با خجسته میلاد امام حسن مجتبی (ع) راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران، نام و نشانی کانال تلگرام این دانشگاه  (کانال رسمی دانشگاه علم و صنعت ایران، @IUST_Official) است و تاکید داردکه این دانشگاه هیچ کانال دیگری در تلگرام ندارد.

همچنین از دانشگاهیان محترم دانشگاه علم و صنعت ایران، اعم از اعضای هیات علمی، کارمندان، دانشجویان و دانش آموختگان  انتظار می رود ضمن عضویت در این کانال از طریق نشانی telegram.me/iust_official آن را به دیگر عزیزان معرفی نمایند.

خاطر نشان می سازد که این اداره در حال استعلام امکان راه انداری حساب کاربری دانشگاه در دیگر شبکه های اجتماعی از نهادها و مراجع ذیربط است که اخبار آنها در آینده از طریق درگاه الکترونیکی دانشگاه به اطلاع دانشگاهیان عزیز علم و صنعت ایران خواهد رسید در همین راستا، اداره روابط عمومی دانشگاه پذیرای نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده شما عزیزان از طریق شماره پیامک روابط عمومی دانشگاه 30001308 است.

دفعات مشاهده: 7200 بار   |   دفعات چاپ: 476 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862