معرفی واحد بسیج اساتید::
آلبوم تصاویر::
نشریه نبأ::

عضویت در خبرنامه
:: اخبار مربوط به جلسه تودیع دکتر انبیا و معارفه مهندس نقره کار ::

به نام خدا

جلسه ضمن تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر انبیاء ضمن بیان خیر مقدم خدمت جناب آقای دکتر صلاحی (ریاست سازمان بسیج اساتید) و دکتر روستا آزاد (ریاست بسیج اساتید تهران بزرگ)، مقدم هیأت رئیسه دانشگاه، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، شورای راهبری و شورای معاونین بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران را گرامی داشتند. ایشان همچنین گزارش مختصری از عملکرد بسیج اساتید در دانشگاه را ارائه نمودند و برای آقای مهندس نقره کار آرزوی توفیق نمودند.

جناب آقای دکتر برخورداری ریاست محترم دانشگاه ضمن خیرمقدم به حضار و میهمانان گرامی، بسیج را شجره طیبه ای دانستند که توسط بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران بنا نهاده شد و ثمرات پرباری را برای نظام جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته است. ایشان ضمن بیان اهمیت جایگاه بسیج به ویژه در دانشگاه ها و در سطح عالی آن نقش بسیج اساتید را بسیار حائز اهمیت دانستند و دانشگاه علم و صنعت ایران را در قلمرو پیشتازان این عرصه معرفی نمودند.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر صلاحی ضمن بیان آنکه کشور عزیزمان هم اکنون در یک پیچ تاریخی قرار دارد، به بیان مختصری از شرایط جهانی و کشورهای منطقه پرداختند. ایشان ضمن تقدیر از عملکرد بسیج اساتید علم و صنعت ایران، این مجموعه را پیشرو و پیشبر در عرصه بسیج دانستند.

در ادامه جلسه جناب حاج آقا ابراهیم نژاد ضمن بیان جمله گرانقدر رهبر معظم انقلاب در مورد دانشگاه ها که (دانشگاه علم و صنعت هم افتخارات علمی دارد و هم افتخارات انقلابی) این تمجید را مایه مباهات دانستند و ابراز امیدواری نمودند که همین مسیر با قدرت هر چه بیشتر ادامه یابد. ایشان ضمن تشکر از زحمات دکتر انبیاء برای مهندس نقره کار آرزوی توفیق نمودند و دفتر نهاد رهبری را همراه و همیار بسیج اساتید دانستند.

در ادامه جلسه جناب آقای مهندس نقره کار ضمن تشکر از زحمات مدیریت قبلی و اعضای شورای راهبری به بیان چشم اندازی از عملکرد بسیج پرداختند و ابراز امیدواری نمودند تا در راستای تحقق دولت اسلامی هر چه بیشتر موثر باشیم.

در ادامه جناب آقای دکتر روستا آزاد ضمن تشکر از صحبت های ارزشمند سخنرانان قبلی، دانشگاه علم و صنعت را در بین دانشگاه های ایران پیشرو دانستند که طبق رتبه بندی موسسه تایم رتبه اول را در بین دانشگاه های کشور دارد. ایشان تمرکز فعالیت های علمی را بر رفع نیازمندی های درون کشور خواستار شدند و شاخص های کم کاربرد نظیر برخی مقالات بی فایده را نیازمند تأمل دانستند.

در انتهای جلسه جناب حاج آقا شجاع منظر بسیج را نهادی فراجناحی دانستند و ابراز امیدواری نمودند مباحثی نظیر دسته بندی های سیاسی و جناحی اثرات نامطلوب بر بسیج نداشته باشد.

در نهایت ضمن تقدیم حکم انتصاب جناب آقای مهندس نقره کار، از دکتر انبیاء نیز قدر دانی شد.

دفعات مشاهده: 611 بار   |   دفعات چاپ: 155 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.151 seconds with 906 queries by yektaweb 3470